BACHATA MODERNA

Ataca y la Alemana Style

Een passie voor Bachata

Jorge, ook bekend als Ataca, geboren in Puerto Rico, was gepassioneerd door dansen nadat hij naar een club in Tampa was gegaan. In 2008 ontdekte hij daar de NewYork Salsa-stijl. Hij volgde daar lessen en na acht maanden werd hij leraar. Volgens Ataca’s eerste mentor had ze nog nooit iemand zó snel vooruitgang zien boeken met zoveel talent en potentieel, als Jorge.

Tanja, bekend als La Alemana, danst sinds 2006 en geeft sinds 2008 les met de liefde van haar leven, Ataca. Zij staat bekend om haar ongelooflijke vermogen om te volgen, en is tot nu toe een van de beste vrouwelijke leiders.

Het paar heeft de sensuele en traditionele Bachata-stijl naar een hoger niveau gebracht door een unieke stijl te creëren die bekend staat als Touch Bachata. De connectie en passie tussen hen samen is uniek te noemen als zij dansen.

Passion2Dance gecertificeerd door Ataca & La Alemana

Vandaag heb je de mogelijkheid om te leren dansen zoals zij. Lennie en Kim zijn beiden officieel gecertificeerd door Ataca & la Alemana. Op 3 levels. Basico, Intermedio & Avanzado. Passion2Dance gebruikt alle figuren die zij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Je leert hun choreografieën en hun stappen in de praktijk te brengen op de dansvloer. Zo  kun je straks met iedereen Bachata dansen tijdens een Bachata feestje, in Nederland of ergens in de hele wereld.

 

Masterclass van Ataca y la Alemana in Brussel

Onze grote Bachata-voorbeelden zijn Ataca & La Alemana en Daniel & Desirée. Zij inspireren ons enorm. Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode. Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen! Salsa zit in onze vezels. Daar is alles vroeger mee gestart.

 

Wil je meer lezen over de verschillende dansstijlen, klik dan hier: