Follow your PASSION, Enjoy the Journey

BACHATA MODERNA

Ataca y la Alemana StyleEen passie voor Bachata

Jorge, ook bekend als Ataca, geboren in Puerto Rico, was gepassioneerd door dansen nadat hij naar een club in Tampa was gegaan. In 2008 ontdekte hij daar de NewYork Salsa-stijl. Hij volgde daar lessen en na acht maanden werd hij leraar. Volgens Ataca's eerste mentor had ze nog nooit iemand zó snel vooruitgang zien boeken met zoveel talent en potentieel, als Jorge.

Tanja, bekend als La Alemana, danst sinds 2006 en geeft sinds 2008 les met de liefde van haar leven, Ataca. Zij staat bekend om haar ongelooflijke vermogen om te volgen, en is tot nu toe een van de beste vrouwelijke leiders.

Het paar heeft de sensuele en traditionele Bachata-stijl naar een hoger niveau gebracht door een unieke stijl te creëren die bekend staat als Touch Bachata. De connectie en passie tussen hen samen is uniek te noemen als zij dansen.

Passion2Dance gecertificeerd door Ataca & La Alemana

Vandaag heb je de mogelijkheid om te leren dansen zoals zij. Lennie en Kim zijn beiden officieel gecertificeerd door Ataca & la Alemana. Op 3 levels. Basico, Intermedio & Avanzado. Passion2Dance gebruikt alle figuren die zij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Je leert hun choreografieën en hun stappen in de praktijk te brengen op de dansvloer. Zo  kun je straks met iedereen Bachata dansen tijdens een Bachata feestje, in Nederland of ergens in de hele wereld.

 

 


Masterclass van Ataca y la Alemana in Brussel

Masterclass van Ataca y la Alemana in Brussel

Onze dansstijlen

Bij onze danslessen maken we gebruik van verschillende dansstijlen.
Ataca & La Alemena en Daniel & Desiree zijn onze grote voorbeelden. Zij inspireren ons enorm.
Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode.
Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen!

Wanneer zijn onze danslessen?

De lessen zijn ingedeeld in 3 verschillende dansstijlen:
Bachata Ataca & La Alemana Style
Bachata Daniel & Desirée Style
Salsa Cubana by Lennie

We starten met 2 niveaus: Basico en Intermedio. Heb je nog niet eerder Bachata of Salsa gedanst? Dan raden we je aan de starten bij level Basico. We starten dan vanaf het begin, zodat je alles goed aangeleerd krijgt. Heb je al ervaring met Bachata of Salsa, dan willen we graag met jou samen bespreken of je kunt starten in niveau Intermediate. We hebben nog geen Advanced levels, omdat we met al onze cursisten eerst deze levels willen doorlopen. Na elk level is er de mogelijkheid een diploma te halen voor het niveau dat je afgerond hebt.

Je mag altijd eerst een proefles volgen, tijdens de start van een nieuw dansblok. Eén dansblok duurt 12 lessen. Na 3 dansblokken, kun je je inschrijven voor het examen van jouw dansniveau.

Ook kun je ervoor kiezen meerdere verschillende lessen per week te volgen. Je krijgt dan korting op je lesgeld.

Lesrooster

 

Vakantierooster 2021-2022

 

Vakantie Datum
Carnavalsvakantie 13 februari t/m 21 februari 2021
Meivakantie 1 mei t/m 16 mei 2021
Zomervakantie 24 juli t/m 5 september 2021
Bachata dansreis naar Cyprus 20 oktober t/m 27 oktober 2021
Herfstvakantie 23 oktober t/m 31 oktober 2021
Kerstvakantie 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
Carnavalsvakantie 26 februari t/m 6 maart 2022
Dansreis naar Cyprus 22 maart t/m 29 maart 2022
Meivakantie 23 april t/m 8 mei 2022
Dansreis naar Mallorca 22 mei t/m 29 mei 2022
Zomervakantie 23 juli t/m 4 september 2022

Aarzel niet en word nu lid!

Abonnement

Bij Passion2Dance heb je keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je ervoor kiezen om één les in de week te volgen, twee lessen, of geniet van een onbeperkt abonnement. Je kunt dan zoveel lessen als jij wilt volgen. De abonnementen die je hier ziet, zijn op basis van een periode van 12 maanden. Deze abonnementen kun je ook afnemen op basis van 3 of 6 maanden.

1 les per week*

35 per maand

2 lessen per week*

55 per maand

Onbeperkt*

65 per maand

Strippenkaart

165 10 lessen

* Prijzen zijn op basis van een
abonnement van 12 maanden.

* Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15.

* Een proefles kost €7,50. Als je een abonnement afsluit, verrekenen we dit.

 

100% Tevredenheidsgarantie


Passion2Dance is een latin dansschool voor leuke, leergierige dansers die willen genieten van de passie, de muziek en de connectie met de ander. Om even alles om je heen te vergeten, geven wij je wekelijks gezellige lessen, leer je andere mensen kennen en raak jij vast, net als wij, verslaafd aan de prachtige dansen Salsa en Bachata. We gaan voor happy mensen om ons heen. Omdat onze zienswijze is, dat het belangrijk is je hart te volgen en te genieten van de dingen in het leven waar jij je passie kunt uiten. Die beleving is onbetaalbaar! Ben je desondanks na een maandabonnement ontevreden over je ervaringen, dan krijg je je gehele eerste maandinvestering terug.

Follow Your Passion, Enjoy the Journey

Als ik dans…

"Als ik dans, dan voel ik me vrij, zonder zorgen, geniet ik van de muziek. Ik word er blij van, krijg er energie van, wil dan niet meer stoppen. Ik wil weer dansen!"


Jasminka Meijers
Danser

 

Als ik dans…

"Als ik dans, dan geef ik me over aan het ritme en de energie van de muziek én mijn danspartner... Alsof ik zweef; een reis van vrijheid en blijheid tegelijk!"


Pauline Brinkman
Danser