Over ons

 

Wil je meer weten over ons? Het was januari 2019. Tijdens een dansfeestje ontmoetten wij elkaar op de dansvloer. Het bleef die avond niet bij één dansje, maar we konden er geen genoeg van krijgen. Vanaf dat moment is het snel gegaan. Nu runnen we de dansschool Passion2Dance, organiseren we dansreizen in Europa, beheren we een danskleding-lijn, organiseren we workshops en geven Bachata shows. Een variëteit aan activiteiten die we beiden met passie vervullen.

Kim

Kim danst al vanaf haar 4e: “Ik ben begonnen als kleuter en ik ben altijd in mijn vrije tijd blijven dansen. Jarenlang heb ik gedanst bij Balletstudio Valentijn in Eindhoven. Jazz-Ballet en later moderne dans. Klassiek ballet heb ik overgeslagen in mijn danscarrière, omdat ik mijn passie beter kwijt kon in meer moderne muziek. Salsa heeft er als een extra rode draad doorheen gelopen. Toen ik daarmee begon, nu alweer 20 jaar geleden, moest je je nog met een danspartner aanmelden. Die tijden zijn gelukkig voorbij en nu dans ik met heel veel plezier zowel met mannen als vrouwen Salsa, Bachata en Kizomba”.

Lennie

Lennie is gestart met dansen van Capoeira toen hij 10 jaar was: “Capoeira is een populaire Braziliaanse danssport. Ik vond dit helemaal geweldig omdat deze dansvorm souplesse, acrobatiek, dans en muziek combineert. Ook HipHop, Ragga en DanceHall heb ik gedaan. Een bijzonder project heb ik gedaan als Ragga-danser bij het Ballet van Vlaanderen. Een onvergetelijke periode. Op m’n 15e al, ben ik gestart met Salsa dansen. Ik vind het een uitdaging om als leider mijn danspartner de juiste weg te wijzen. Ook geniet ik ervan om als volger de ander te begrijpen”.

Samen met jou

We hebben beiden in verschillende showteams gedanst. Verder bezoeken we vele festivals en congressen waar we nog steeds heel veel leren en ontdekken. Die kennis en passie willen we héél graag delen met jou!

Wij geven les op woensdag- en donderdagavond in Best.
Verder organiseren we Salsa/Bachata workshops en geven we Bachata shows door Nederland, België en Europa.

Onze missie en visie

Wij vinden het vooral belangrijk dat je bij het dansen geniet. Dat je even alles om je heen vergeet. Dat je blij wordt van de muziek die je hoort en dat jij je vermaakt met de andere dansers om je heen. Je zult merken, dat je net als wij, verslaafd raakt aan het gevoel wat je krijgt als je danst.

Waar staan we voor?

Passion2Dance staat vooral voor connectie met elkaar, passie, danstechniek, muzikaliteit en vooral plezier. Tijdens de lessen en workshops wordt alles duidelijk uitgelegd en oefen je veel met anderen. We vinden persoonlijke aandacht een belangrijk item en zullen daar altijd in onze lessen tijd voor maken.

 

Follow your passion, Enjoy the Journey