Privélessen

Ontdek de magie van privélessen voor koppels

Hartstikke leuk dat jullie samen de passie voor dans willen delen en kiezen voor privédanslessen om jullie band te versterken

Kim en Lennie dansend privélessen

Wil jij…

 

 • je partner verrassen met een bijzondere activiteit?
 • meer quality time met je partner?
 • graag Salsa of Bachata leren, maar liever niet in groepsverband?
 • liever overdag dansen i.p.v. tijdens de groepslessen ’s avonds?
 • sneller vooruitgaan i.p.v. leren tijdens de groepslessen?
 • aan specifieke onderwerpen werken?

Dan zijn privélessen ideaal voor jullie!

Tijdens een privéles is alle aandacht gefocust op jou! Je krijgt de persoonlijke aandacht die je nodig hebt en je kunt alle vragen stellen. Zo leer je in korte tijd veel en blijft het ook lang hangen. We leren jullie niet alleen wát je moet doen, maar ook hóe je het moet doen en ook heel belangrijk, we leggen je uit waaróm je het moet doen. Zo leren wij jullie de juiste technieken. Of je nu als leider danst of als volger, of het nu gaat om Salsa of Bachata. Bij Passion2Dance zijn jullie aan het juiste adres voor privélessen!

 

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Wist jij dat…

privélessen de perfecte keuze zijn voor:

 

 • Afstemming op jouw behoeftes
 • Je verbetert je dansniveau in korte tijd
 • 100% persoonlijke aandacht
 • Focus
 • Op jouw moment
Kim en Lennie tijdens privélessen

De privélessen worden gegeven door Kim en Lennie samen. Zo leer je de techniek en tips van zowel een leider als volger. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa en Bachata om jou op alle niveaus te begeleiden. Wij geven les per uur. Je kunt meerdere uren achter elkaar boeken, om zo optimaal en intensief aan de slag te gaan.

Wij verwelkomen je graag op onze sfeervolle privé-locatie in ons cosy dansplekje, naast ons huis. Wij werken daar met je aan de vragen die jij voor ons hebt. Zo kun jij je focussen op je groei in de dans waar jour voorkeur naar uitgaat.

Document

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

GRATIS

Download nu jullie eerste 3 online Bachata-lessen.

Je krijgt direct in je mail een filmpje met de eerste Bachata stapjes. Zo kun je thuis samen met je partner eens oefenen en kijken
of dit iets voor jullie is. Veel dansplezier!

Ik was al een hele poos op zoek naar een goede dansschool die ook Cubaanse Salsa lessen geeft. Sterker nog, privélessen!
Via Facebook kwam ik in contact met Passion2Dance. Kim en Lennie geven privéles en hoe!!
Ze geven de juiste tip en tricks. Letten goed op waar het mis gaat en wat er nog beter kan gaan. Met erg veel geduld, uitstekende beeldspraak en humor heb ik in 5 lessen geleerd hoe ik Cubaanse Salsa moet dansen en, nog belangrijker, hoe ik ervan moet genieten!
Hun lessen zijn erg persoonlijk, een warme manier van benadering.
Kim & Lennie….. enorm bedankt voor jullie geduld en hulp.
Jullie zijn top!!

 

Miranda

Ik heb dit cadeau gegeven aan mijn vriend voor zijn verjaardag. Wat moest ik hem geven… spullen zijn ook maar spullen. Ik wilde dit keer wat anders. Een ervaring/beleving, dat ging het worden. Even echt samen zijn, verbinding voelen op ander niveau en vooral heel erg veel lachen met elkaar. Daar was de les Bachata uitermate geschikt voor, zei Kim.

In één woord GE-WEL-DIG! Wat hebben wij genoten tijdens onze privéles Bachata bij Lennie en Kim. Voorafgaand ietwat onzeker, maar dat verdween als sneeuw voor de zon door de energie welke Lennie en Kim met zich meedragen. Er is een nieuwe hobby geboren voor mij en mijn vriend. Niet alleen door de dansstijl Bachata, maar ook zeker doordat Kim en Lennie hele fijne mensen zijn voor je ziel!

De privélessen zijn dus zeker een aanrader voor iedereen. Een verrijking voor je herinneringen!

Tot gauw lieve Lennie en Kim! ❤

Kim & Youri

Twee jaar geleden begon ik Cuban Salsa te leren dansen. Ik heb het altijd al een prachtige dans gevonden en toen ik een vriendin kreeg die dit al heel goed kon, wilde ik graag snel leren dansen.
Ik heb privé lessen genomen bij Kim en Lennie. Het is ongelofelijk hoe snel ik goed heb leren dansen en hoe leuk die lessen altijd zijn. Ze begeleiden je heel goed, door eenvoudig en duidelijk uit te leggen. Door vooral voor te doen wat je gaat leren, geven ze mij het vertrouwen en de aanmoediging waardoor ik enorm veel geleerd heb in korte tijd en altijd met volle energie naar huis ga.
Zowel Kim als Lennie hebben een scherp oog op wat je nog nodig hebt: in mijn geval, als man, om de dame goed te leiden en zelf ontspannen te blijven dansen.
Inmiddels heb ik ook groepslessen bij een dansschool in de stad waar ik woon, maar daarnaast volg ik nog altijd extra privé lessen bij Kim en Lennie, voor de aanscherping van mijn skills, de gouden tips en voor mijn plezier!

Robert

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Kim en Lennie privélessen

 

Buenos días,
Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

Tarieven privélessen

Les met 2 docenten, 1 les = 1 uur

  1 les (1 uur): € 120 per koppel

  Strippenkaart voor 5 privélessen: € 550

  Strippenkaart voor 10 privélessen: € 1050

  Andere vormen in overleg. Tarieven zijn incl. btw, op onze mooie privé-locatie in Best, incl. drankje.
  Datum en tijd in overleg. De strippenkaarten zijn een half jaar geldig.

  De 5 belangrijkste voordelen van privélessen:

  1. Afstemming op jouw behoeftes

  Het is jouw les, jouw tijd, jouw geld. De privéles wordt dus helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeftes. Je kunt zelf aangeven op welk gebied jij wil leren en jezelf wil verbeteren.

  2. Je verbetert je dansniveau in korte tijd

  Door de quality time tijdens een privéles, blijft het langer hangen in je systeem. Je zult merken dat je sneller vooruit gaat.

  3. 100% persoonlijke aandacht

  De communicatie, tips en feedback is persoonlijk en afgestemd op jou. Tijdens een privéles krijg je alleen die tips die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor weet je snel waar je sterke en minder sterke punten liggen en weet je waar je aan moet werken om je dansen sneller te verbeteren. Je kunt alle individuele vragen stellen tijdens de privéles.

  4. Focus

  Tijdens de privéles laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Omdat je 100% persoonlijke aandacht krijgt en geeft, zorgt dit ervoor dat je veel meer focus hebt en daardoor leer je sneller.

  5. Op jouw moment

  Je kunt zelf de momenten kiezen die jij prettig vindt. Een uur of meerdere uren achter elkaar. Alles is mogelijk. Afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

  Veelgestelde vragen

  In welke lesstijlen geven jullie les?

  Wij geven les in Bachata en Cubaanse Salsa. Jullie kiezen voor welke dansstijl je wil gaan. Een combinatie van beiden kan ook.

  Waar geven jullie de privélessen?

  Wij verwelkomen je graag op onze sfeervolle privé-locatie in ons cosy dansplekje, naast ons huis. Het adres is Jaagvelden 74, 5685 JN BEST.

  Heb ik een (dans)partner nodig voor de privélessen?

  Een privéles mag je zeker ook alleen volgen. Ook daar focussen we ons op leren leiden en volgen en het aangaan van de connectie met de ander.

  Hebben de meeste mensen die een privéles boeken een liefdesrelatie?

  Ja! Maar niet altijd. Zo hebben we laatst ook een vader begeleid die heel graag op de bruiloft van zijn zoon wil dansen. Zo zie je maar dat connectie in vele vormen bestaat.

  Hoeveel privélessen raden jullie aan?

  Wij raden je aan te gaan voor 5 privélessen. Met voldoende tijd en individuele begeleiding kun je je dansvaardigheden aanzienlijk verbeteren en vertrouwen opbouwen op de dansvloer. Bereid je voor op een meeslepende leerervaring die speciaal op jou is afgestemd.

  Zijn de privélessen flexibel qua planning en kunnen we ze aanpassen aan onze drukke schema's?

  Neem contact met ons op via WhatsApp of bel ons even om een afspraak te maken: +31-6-25156152. We kunnen dan de beschikbare tijden met je bespreken en zo een ideaal moment uitkiezen dat ook voor jullie goed past.

  Kan ik een cadeaubon bestellen voor mijn partner?

  Jazeker! Wàt een leuk en bijzonder idee! Stuur een WhatsApp bericht naar Kim (+31-6-25156152) en we regelen het zo snel mogelijk voor je.

  Wij hebben geen danservaring. Kunnen wij dan ook een privéles boeken?

  Ja hoor. Dàt is helemaal ideaal. We hebben dan alle tijd en ruimte voor jullie. Op jullie tempo dansen we samen en sturen we bij waar nodig.

  Hoe lang duurt een privéles voor koppels?

  Een privéles duurt altijd 60 minuten. We starten met een warming-up, gaan verder met de koppeldans en eindigen altijd met het opnemen van een filmpje, zodat jullie thuis verder kunnen oefenen.

  Wat is het niveau van de docenten en hebben ze ervaring met het lesgeven aan koppels?

  Kim en Lennie zijn hoogopgeleide professionals met ruime ervaring in het lesgeven aan koppels. Ze hebben al meer dan 20 jaar expertise in verschillende Latin dansstijlen en zorgen voor een geweldige leerervaring.

  Zijn er mogelijkheden om de privélessen te combineren met groepslessen of danssocials?

  Ja hoor. Hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt. De groepslessen geven je extra momenten om samen tijd door te brengen, net als de andere liefdeskoppels in de les. De danssocials geven je de kans om je dansvaardigheden te oefenen in een sociale setting en te dansen met andere dansers van verschillende niveaus.

  Aanvraagformulier privéles

  Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

  Form Submitted Successfully!

  We will contact you as soon as possible.