Workshops

Swingende dansworkshop dat samenwerken versterkt!

Een unieke danservaring voor medewerkers en relaties, met de keuze tussen Salsa en Bachata. Ontdek de kracht van leiden en volgen, terwijl we de workshop volledig afstemmen op jouw wensen en doelen.

Teambuilding

Kim en Lennie tijdens workshops

Denk dan eens aan een leuke dansworkshop Bachata of Salsa!

Wil jij…

 

 • een unieke activiteit op je bedrijfsevenement?
 • een leuke Salsa of Bachata dans leren met een groep?
 • een op maat gemaakt programma?

Een leuke dansworkshop voor je medewerkers of relaties!

Je kunt kiezen uit een workshop Salsa of Bachata. Na afloop geven we altijd een dansdemonstratie. Ook is het mogelijk dat wij een Bachata show geven, bijvoorbeeld als intermezzo tijdens een feestavond. Er zijn vele opties en varianten mogelijk. We denken graag met je mee.

Je leert bij ons op een leuke en duidelijke manier de belangrijkste elementen van de dans. Wij leren je deelnemers te dansen als een leider of als een volger. Zo merk je al gauw dat samen dansen een samensmelting is van leiden en volgen en het luisteren, zonder woorden, naar elkaar. Natuurlijk is samen plezier hebben ook een belangrijk aspect.

We stemmen de dansworkshop helemaal af op je wensen. Zowel de inhoud, tijd als aantal gasten worden daarin meegenomen. Afhankelijk van het doel van je evenement, kunnen we de workshop vormgeven.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

Wist jij dat…

Al onze workshops hun eigen, unieke charme hebben en uitermate geschikt zijn voor:

 • Bedrijfsevenementen
 • Jubilea
 • Relatiedagen
 • Teambuilding
 • Familiefeesten
 • Verjaardagen
 • Vriendenuitjes
 • Bruiloften & huwelijksfeesten
Workshops

De workshops worden gegeven door Kim en Lennie samen. Zo leren de deelnemers de techniek en tips van zowel een leider als volger. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa en Bachata om jullie op alle niveaus te begeleiden.

 

De workshop kan gegeven worden op elke gewenste locatie. Zowel binnen als buiten. Wil je graag advies voor een geschikte locatie, dan denken we graag met je mee. Natuurlijk is het ook mogelijk de workshop op een door jou uitgekozen locatie te geven.

Groep tijdens workshops

Tarieven

Particulieren

Workshop maandag t/m donderdag : € 225 incl. btw

Workshop vrijdag t/m zondag : € 325 incl. btw

Show (aanvullend op programma) : € 150 incl. btw

Bedrijven

Workshop maandag t/m donderdag : € 450 excl. btw

Workshop vrijdag t/m zondag : € 550 excl. btw

Show (aanvullend op programma) : € 150 excl. btw

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een workshop van 1 uur, gegeven door 2 docenten met een demo na afloop. De prijzen zijn exclusief reiskosten van de docenten. Andere vormen in overleg. Datum en tijd in overleg.

Als teamuitje met collega’s een workshop gehad van Kim en Lennie bij ons op locatie. Goed verzorgd en erg leuk, ook voor beginners! Ze nemen de tijd voor de groep maar houden ook het tempo erin zodat je veel geleerd krijgt en veel kan dansen binnen 1 uur. We zouden het zo nog eens doen!

Gaby Smeets

Naast een enorm gezellige workshop werkt Passion2Dance ook nog eens heel professioneel. Het contact is prettig, vlot en ze komen afspraken na. Wij hebben tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe gebouw mogen genieten van een Bachata workshop, tijdens het feest later op de avond konden de deelnemers hun net geleerde kunsten laten zien en ook waren de professionals zelf zo sportief om deel te nemen! Nogmaals enorm bedankt namens de feestcommissie, Jeandré.

Jip Beusen

Vandaag een workshop Bachata mogen ervaren met ons team. Waarbij de vertaalslag gemaakt werd naar hoe je kwaliteiten die je gebruikt tijdens het dansen ook kunt benutten in je werk en privé. Een gezellige informele manier om als team met elkaar samen te werken. De afspraken en communicatie vooraf was helder, snel en duidelijk. Zo ook tijdens de les. Een aanrader.
Petra Koenen

Kim en Lennie

 

Buenos días,
Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

5 gave redenen voor het boeken van een workshop Bachata:

1. Leuk leren

Je leert bij ons op een leuke en duidelijke manier de belangrijkste elementen van de dans. Wij leren je deelnemers te dansen als een leider of als een volger. Zo merk je al gauw dat samen dansen een samensmelting is van leiden en volgen en het luisteren, zonder woorden, naar elkaar.

2. Samen plezier maken

Samen plezier maken in een ongedwongen sfeer.

3. Focus

Tijdens de workshop laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Even genieten!

4. Out-of-the box

Een dansworkshop is echt eens iets anders. Je deelnemers kunnen de dagelijkse gang van zaken loslaten en genieten van het ritme van de muziek. De connectie met collega’s, vrienden of familie, zal opeens een totaal andere beleving krijgen. Controle loslaten en genieten van al het nieuws wat op je afkomt. 

5. Afstemming op maat

We stemmen de dansworkshop helemaal af op je wensen. Zowel de inhoud, tijd als aantal gasten worden daarin meegenomen. Afhankelijk van het doel van je evenement, kunnen we de workshop vormgeven.

Wil jij jouw exclusieve workshop boeken?

Maak een keuze uit de onderstaande 3 workshops:

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een workshop en kunnen we deze tijd aanpassen aan onze planning?

Meestal variëren de workshops van 45 minuten tot 1 uur, maar dit kan worden aangepast aan jullie voorkeur. Zo organiseren we ook regelmatig een aantal workshops in verschillende event-blokken.

Moeten de deelnemers ervaring hebben met Latin dansen om deel te nemen aan de workshop?

Nee, ervaring is zeker niet vereist om deel te nemen aan de workshop. De workshop is geschikt voor deelnemers van alle niveaus en zeker ook voor beginners.

Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen aan de workshop?

Wij geven les van 4 tot 4000 deelnemers. Niets is ons te gek. Als de ruimte zich ervoor leent, kan het voor een kleine of grote groep zeer geschikt zijn. Het aantal deelnemers kan worden afgestemd op jullie behoeften. Vertel ons hoeveel deelnemers jullie verwachten en wij maken een plan-de-campagne.

Welke locatie wordt gebruikt voor de workshop en zijn er extra kosten verbonden aan de huur van de ruimte?

Workshops geven wij meestal op een door jou uitgekozen locatie. Ook kunnen wij onze eigen locatie in Best blokkeren als deze nog beschikbaar is. Vraag ons naar de aanvullende kosten hiervoor.

Wat is het niveau van de docenten en hebben ze ervaring met het geven van workshops aan bedrijven?

Onze docenten zijn ervaren professionals met expertise in het geven van workshops aan bedrijven. Ze zijn bekwaam in het lesgeven aan deelnemers van alle niveaus en groepsgroottes en zullen een leuke en energieke sfeer creëren.

Bieden jullie ook de mogelijkheid om een dansdemonstratie of show toe te voegen aan de workshop?

Jazeker, het is mogelijk om een dansdemonstratie of show toe te voegen aan de workshop. Vraag ons naar de mogelijkheden. We bespreken dan wat het beste past bij jullie speciale dag.

Wat voor kleding en schoenen zal ik aandoen?

Er zijn geen specifieke kledingvoorschriften voor de workshop. Comfortabele kleding en schoenen waarin je vrij kunt bewegen, bevelen wij aan. Je krijgt het snel warm, dus is het handig om laagjes te dragen of je niet te warm te kleden. Dames kunnen op hakken dansen, maar dat is zeker geen noodzaak.

Wat zijn de kosten van de workshop en zijn er verschillende pakketopties beschikbaar?

De kosten van de workshop variëren afhankelijk van de duur, het aantal deelnemers en eventuele extra opties, zoals muziekinstallatie en reisafstand. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en prijzen.

Kunnen jullie de workshop aanpassen aan het doel of de thema's van ons bedrijfsevenement?

Absoluut! De workshop kan worden aangepast aan het doel of de thema’s van jullie bedrijfsevenement. Bespreek jullie specifieke wensen, zodat we de workshop kunnen personaliseren.

Zijn er mogelijkheden om de workshop te combineren met andere activiteiten of entertainment tijdens ons evenement?

Er zijn zeker mogelijkheden om de workshop te combineren met andere activiteiten of entertainment tijdens jullie bedrijfsevenement. Laat ons weten welke opties er beschikbaar zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van jullie evenement.

Aanvraagformulier workshop

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.