Teambuilding Salsa of Bachata

Zit je bedrijf middenin een reorganisatie?
Wil je eens op een unieke manier het verschil en de overeenkomsten tussen leiden en volgen ervaren?
Hebben collega’s moeite met de manier van leiding geven of juist de leiding accepteren?
Of heeft juist het management moeite met het gedrag van de medewerker(s)?

 

Dan is het verstandig er samen op uit gaan. Een thema workshop dansen is dan de ideale manier om elkaar te (her)ontdekken.

 

Dansen leent zich perfect voor een leuke en leerzame teambuilding activiteit! Met gezellige muziek en een fijne (dans)locatie even weg uit de kantooromgeving en lekker aan de slag met elkaar. Bij dansen is elkaar aanvoelen en leiding geven van groot belang. Je leert niet alleen figuren aan, maar de leider leert de volger te volgen en de volger leert te volgen wat de leider aangeeft.

 

Deze teambuilding wordt gegeven door Kim en Lennie. Zij hebben meer dan 17 jaar werkervaring in het bedrijfsleven en/of de overheid, waardoor krachtige metaforen kunnen worden gebruikt vanuit de dans die ook van toepassing zijn bij kleine en grote organisaties, zoals het leiden en volgen. Voor deze teambuilding wordt altijd een advies op maat gegeven.

 

De mate waarin iemand in staat is om te leiden
is volledig afhankelijk van de mate waarin de ander bereid is te volgen

 

In een gezellige en ontspannen sfeer staat dit centraal in deze workshop:

  • leiding geven en leiding ontvangen
  • samenwerking
  • lichaamstaal
  • elkaar beter begrijpen en aan leren voelen
  • bevorderen van een positieve groepssfeer
  • stimuleren van creativiteit

De workshops worden gegeven door Kim en Lennie samen. Zo leren de deelnemers de techniek en tips van zowel een leider als volger. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa en Bachata om jullie op alle niveaus te begeleiden.

 

De workshop kan gegeven worden op elke gewenste locatie. Zowel binnen als buiten. Wil je graag advies voor een geschikte locatie, dan denken we graag met je mee. Natuurlijk is het ook mogelijk de workshop op een door jou uitgekozen locatie te geven.

Tarieven

Particulieren

Workshop maandag t/m donderdag : € 225 incl. btw

Workshop vrijdag t/m zondag : € 325 incl. btw

Show (aanvullend op programma) : € 150 incl. btw

Bedrijven

Workshop maandag t/m donderdag : € 450 excl. btw

Workshop vrijdag t/m zondag : € 550 excl. btw

Show (aanvullend op programma) : € 150 excl. btw

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een workshop van 1 uur, gegeven door 2 docenten met een demo na afloop. De prijzen zijn exclusief reiskosten van de docenten. Andere vormen in overleg. Datum en tijd in overleg.

Als teamuitje met collega’s een workshop gehad van Kim en Lennie bij ons op locatie. Goed verzorgd en erg leuk, ook voor beginners! Ze nemen de tijd voor de groep maar houden ook het tempo erin zodat je veel geleerd krijgt en veel kan dansen binnen 1 uur. We zouden het zo nog eens doen!

Gaby Smeets

Naast een enorm gezellige workshop werkt Passion2Dance ook nog eens heel professioneel. Het contact is prettig, vlot en ze komen afspraken na. Wij hebben tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe gebouw mogen genieten van een bachata workshop, tijdens het feest later op de avond konden de deelnemers hun net geleerde kunsten laten zien en ook waren de proffesionals zelf zo sportief om deel te nemen! Nogmaals enorm bedankt namens de feestcommissie, Jeandré

Jip Beusen

Vandaag workshop Bachata mogen ervaren met ons team. Waarbij de vertaalslag gemaakt werd naar hoe je kwaliteiten die je gebruikt tijdens het dansen ook kunt benutten in je werk en privé. Een gezellige informele manier om als team met elkaar samen te werken. De afspraken en communicatie vooraf was helder ,snel en duidelijk. Zo ook tijdens de les. Een aanrader .
Petra Koenen

 

Buenos días,
Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

5 gave redenen voor het boeken van een Teambuilding Salsa/Bachata :

1. Leuk leren

Je leert bij ons op een leuke en duidelijke manier de belangrijkste elementen van de dans. Wij leren je deelnemers te dansen als een leider of als een volger. Zo merk je al gauw dat samen dansen een samensmelting is van leiden en volgen en het luisteren, zonder woorden, naar elkaar.

2. Samen plezier maken

Samen plezier maken in een ongedwongen sfeer.

3. Focus

Tijdens de workshop laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Even genieten!

4. Out-of-the box

Een dansworkshop is echt eens iets anders. Je deelnemers kunnen de dagelijkse gang van zaken loslaten en genieten van het ritme van de muziek. De connectie met collega’s, vrienden of familie, zal opeens een totaal andere beleving krijgen. Controle loslaten en genieten van al het nieuws wat op je afkomt. 

5. Afstemming op maat

We stemmen de dansworkshop helemaal af op je wensen. Zowel de inhoud, tijd als aantal gasten worden daarin meegenomen. Afhankelijk van het doel van je evenement, kunnen we de workshop vormgeven.

Aanvraagformulier workshop

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.