Connectie-abonnement

Speciaal voor koppels die de connectie met elkaar willen versterken

Wauw! Súper tof dat jullie de uitdaging samen aan willen gaan om jullie connectie te versterken!

Wil jij…

 

 • meer quality time met je partner;
  elke week een date-night samen
 • een intensere band opbouwen met elkaar
 • jullie struggles even vergeten
 • je meer zelfverzekerd voelen
 • je kwetsbaar mogen voelen bij je partner
 • makkelijker met elkaar leren communiceren

Ben jij op zoek naar een manier om de passie in jullie liefde opnieuw te ontdekken? Laat ons dan helpen om de vonk in jullie relatie weer aan te wakkeren met ons unieke abonnement! Wij nemen jullie mee op een 12 maanden durende reis vol uitdagingen, waarbij wij jullie helpen om sterker te worden als stel en de passie in jullie liefde te herontdekken. Maar laat je niet misleiden, het is geen makkelijke weg. Geen enkele relatie is perfect en de komende maanden zullen vol ups en downs zitten. Maar weet je wat? Dat is precies waar wij in beeld komen.

Wist jij dat, als je samen danst

 

 • er een nieuwe wereld voor jullie open gaat
 • aankijken in elkaars ogen een bijzonder gevoel geeft
 • je met elkaar leert communiceren, zonder dat je woorden gebruikt
 • je even alles om je heen vergeet en geniet van het moment
 • je een intense connectie met elkaar krijgt

We nemen jullie mee op een onvergetelijke reis vol dans, intense gesprekken en fijne momenten met elkaar. Ja, het abonnement kost iets meer, maar geloof ons, het zal het allemaal waard zijn. Wij sporen jullie aan om te blijven communiceren en samen problemen op te lossen, zelfs als het voelt alsof jullie geen stap verder komen. We zullen jullie stimuleren om de passie in jullie liefde te herontdekken door middel van dans.

Wat kunnen jullie verwachten?

Een jaar lang zullen jullie wekelijks samen dansen in onze groepslessen (m.u.v. vakanties). En elke maand zullen jullie een privéles krijgen waarin we ons volledig richten op jullie persoonlijke uitdagingen. We starten elke week met een moment van bezinning waarin jullie kunnen reflecteren op de afgelopen week. Jullie geven aan waar jullie die week naartoe willen werken.

Wij zijn jullie stok-achter-de-deur, zodat jullie nooit opgeven en blijven genieten van elkaar. Na een jaar zijn jullie niet alleen rijker geworden in jullie liefde, maar zijn jullie ook verslaafd geraakt aan het gevoel wat dansen met jullie doet.

Maar dat is nog niet alles! We zullen jullie ook helpen om jezelf beter te leren kennen en elkaars behoeften te begrijpen, zodat jullie weer volledig op elkaar afgestemd raken. Met onze wekelijkse momenten van bezinning, waarin jullie kunnen reflecteren op jullie relatie en aangeven waar jullie naartoe willen werken, zorgen wij ervoor dat jullie altijd op dezelfde golflengte zitten.

Durf jij…

 

 • samen met je partner te werken aan je relatie
 • out-of-your comfortzone te gaan in een vertrouwde omgeving
 • je kwetsbaar op te stellen
 • een intense connectie met je partner op te bouwen
 • je open te stellen voor meer intimiteit
 • samen te groeien op reis naar een mooie toekomst

Dus waar wachten jullie nog op? Laat ons jullie helpen om de passie in jullie liefde te herontdekken en jullie relatie te laten stralen! Geef ons het vertrouwen en beloof ons dat jullie doorzetten en alles zullen geven. Over 12 maanden zullen jullie niet alleen sterker zijn als stel, maar ook verliefder zijn dan ooit tevoren.

 

Met ons unieke, exclusieve abonnement zijn jullie klaar voor een onvergetelijke reis naar een sterker en gepassioneerd liefdesleven!

De reis van ons samengesteld gezin:

van vallen en opstaan, naar groei en verbinding

Als samengesteld gezin hebben we zelf ook ervaren dat een relatie vallen en opstaan is. Het vergt inzet, begrip en vooral veel communicatie. Maar wat wij hebben geleerd is dat er niets belangrijker is dan de connectie en liefde die je met elkaar deelt.

We hebben samen verschillende fases doorgemaakt, waarbij we ons door lastige situaties heen moesten worstelen, maar ook momenten van groei hebben meegemaakt. Net als iedere relatie hebben ook wij weleens conflicten. Maar we vinden het belangrijk om er voor onze dansers te zijn en tijdens onze lessen als team te functioneren. Door samen te dansen, kunnen we de spanning verminderen en elkaar beter begrijpen. We ontdekten dat door samen te dansen, we niet alleen onze passie voor dans delen, maar ook onze emoties en gevoelens. Het heeft ons geholpen om meer intimiteit te creëren en een diepere verbinding met elkaar te maken. Door de bewegingen van de dans na te bootsen, hebben we geleerd om op elkaar af te stemmen en elkaar beter aan te voelen. Hierdoor zijn we ook buiten de dansvloer meer verbonden met elkaar geraakt. 

Wij hebben gemerkt dat het belangrijk is om tijd en aandacht te besteden aan elkaar. Door samen te dansen, maar ook door andere activiteiten te ondernemen en elkaar te steunen, hebben we meer begrip en respect voor elkaar gekregen.

We hebben als koppel veel geleerd van deze reis en we hopen dat we jullie hiermee kunnen inspireren. Dit gunnen wij jullie ook dolgraag.

Daarvoor krijg je van ons

 • Een jaar lang commitment;
 • Commitment naar ons, maar zeker naar elkaar;
 • Elke week een date-night (groepsles Bachata) samen met andere koppels;
 • Elke maand een privéles;
 • Elke maandag starten we met een moment van bezinning;
 • We focussen op jullie uitdagingen;
 • Door middel van dans leren wij jullie de connectie (terug) te krijgen.

Jullie investering:

€ 249 per koppel, per maand

Ons programma is ontworpen om jullie te stimuleren om te blijven communiceren en samen problemen op te lossen, zodat jullie samen groeien als koppel. Durven jullie deze uitdaging aan?!

Plan hier je gratis inspiratiegesprek

Veelgestelde vragen

Ik ben super enthousiast over deze unieke kans, maar mijn partner nog niet…

Het is belangrijk dat jullie er allebei voor open staan om deze uitdaging aan te gaan. We begrijpen dat het voor allebei spannend is. Maar hopelijk helpt het je partner als hij/zij ons verhaal leest. Stuur daarom vooral deze informatie door.

Zijn er in de zomervakantie ook lessen?

In de zomerperiode, tijdens de schoolvakantie hebben jullie geen privéles en zijn er ook geen groepslessen. Zo hebben jullie alle tijd te genieten van de zomertijd, in jullie eigen tempo.

Hoeveel lessen volgen we in totaal?

Elke week volgen jullie samen een groepsles. Dit is een vast moment in de week waarbij jullie echt een momentje van jullie samen creëren. De maandelijkse privéles plannen we samen in op een moment dat het voor ons beiden goed uitkomt. In de schoolvakanties zijn er geen groepslessen.

Hoeveel privélessen zijn inbegrepen in het traject?

Elke maand plannen we samen een privéles in. De maanden juli en augustus slaan we over, zodat jullie echt samen kunnen genieten van de zomertijd. In totaal dus 10 privélessen.

Hoe gaat het met betalen?

Jullie betalen samen of per persoon aan het begin van elke maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Willen jullie het bedrag in 1x betalen, dan krijgen jullie € 100 korting.

Wat houdt een privéles precies in?

Tijdens jullie privéles is alle aandacht gefocust op jullie. Je krijgt de persoonlijke aandacht  die jullie nodig hebben en je kunt alle vragen stellen. Zo leer je in korte tijd veel en blijft het ook lang hangen. We leren je niet alleen hóe je moet dansen, wat je moet doen, hoe je leert leiden en volgen, maar ook hoe je communiceert met elkaar, zonder woorden. Tijdens de privélessen is er ook aandacht voor jullie uitdagingen, die we tussendoor bespreken en waarbij we jullie een spiegel voorhouden.

Waarom zouden we niet voor een normale groepsles kunnen gaan?

Dit exclusieve abonnement is ècht anders. We zoomen in op jullie persoonlijke situatie en helpen jullie om samen te groeien op reis naar een mooie toekomst. Het is niet alleen maar quality time in de groepsles, maar een 12-maanden durend traject die we samen aangaan.