Cubaanse Salsa workshop

Salsa is een zeer passionele dans van Cubaanse afkomst en wordt vaak genoemd met andere latin dansstijlen als de tango en de paso doble. Maar salsa heeft een hele eigen cultuur, muziek en techniek. De dansstijl komt uit de jaren ‘20 en wordt bijna altijd met een partner gedanst. Salsa heeft zich  vanuit Zuid-Amerika over de hele wereld verspreid. De Salsa is opgebouwd uit verschillende figuren. Er is geen vast patroon, omdat de nadruk erg wordt gelegd op de beweging en de muziek. De figuren worden dan ook door de leider bepaald aan de hand van de muziek. Binnen de salsa zijn ook nog verschillende stijlen.

 

Tijdens de workshop Salsa dansen maak je op een leuke en ontspannen manier kennis met deze zwoele dans. Wij genieten het meest van Cubaanse Salsa en geven dan ook deze workshop vol passie. De belangrijkste elementen zullen naar voren komen, de juiste technieken zullen aangeleerd worden en na deze workshop ken jij al de eerste basispassen en draaien.

¡Vamos a bailar!

Bootcamps op inschrijving

Boek nu hier je individuele plekje


Op dit moment zijn er geen Bootcamps gepland.

5 gave redenen voor het boeken van een Salsa workshop:

 

De workshops worden gegeven door Kim en Lennie samen. Zo leren de deelnemers de techniek en tips van zowel een leider als volger. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa om jullie op alle niveaus te begeleiden.

 

De workshop kan gegeven worden op elke gewenste locatie. Zowel binnen als buiten. Wil je graag advies voor een geschikte locatie, dan denken we graag met je mee. Natuurlijk is het ook mogelijk de workshop op een door jou uitgekozen locatie te geven.

Tarieven Salsa workshop

Particulieren

  • Workshop maandag t/m donderdag : € 225 incl. btw
  • Workshop vrijdag t/m zondag : € 325 incl. btw
  • Show (aanvullend op programma) : € 150 incl. btw

Bedrijven

  • Workshop maandag t/m donderdag: v.a. € 450 excl. btw
  • Workshop vrijdag t/m zondag: v.a. € 550 excl. btw
  • Show (aanvullend op programma): v.a. € 150 excl. btw

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een workshop van 1 uur, gegeven door 2 docenten met een demo na afloop. De prijzen zijn exclusief reiskosten van de docenten. Andere vormen in overleg. Datum en tijd in overleg.

Heb je nog vragen? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Aanvraagformulier workshop Salsa

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Onze dansstijlen

Bij onze danslessen maken we gebruik van verschillende dansstijlen.
Ataca & La Alemena en Daniel & Desirée zijn onze grote Bachata-voorbeelden. Zij inspireren ons enorm.
Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode.
Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen!

Als ik dans…

"Als ik dans, dan gaat bij mij de knop om. De wereld vervaagt, tot er enkel nog mijn danspartner en de muziek overblijft om op het einde van de dans een beetje verdwaasd terug te keren naar de realiteit."


Suzy Segers
Danser

 

Als ik dans…

"Als ik dans, dan voel ik me vrij, 1 met de muziek, vergeet ik alles om me heen. Bij partnerdansen geniet ik enorm van de oprechte connectie met de ander."


Wanita Merlyn
Danser