Blog voorbeeld

3 oktober 2023

“Wij leerden elkaar ruim 10 jaar geleden kennen en werden verliefd tijdens het dansen op de geweldige bachata versie van all my life. Het stond voor ons dan ook vast dat we op dit nummer onze openingsdans zouden doen als we ooit zouden gaan trouwen. Toen het dan eindelijk zover was zijn we op zoek gegaan naar een dansschool die ons kon helpen om iets leuks te bedenken voor de openingsdans. Wij zijn uitgekomen bij passion2dance voor een oefenles en er was direct een klik. Zij hebben uiteindelijk onze dans tot een succes gemaakt. Niet alleen door een leuke choreografie te bedenken, maar ook het gevoel van jaren geleden terug te brengen. We hebben zo genoten van onze lessen en besefte toen pas hoe we het hebben gemist. Kim en Lennie super bedankt voor het laten herleven van onze passie voor dansen. Het was een waar succes. 

Liefs Deniece & Maurice”

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Document

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

GRATIS

Download nu jullie eerste 3 online Bachata-lessen.

Je krijgt direct in je mail een filmpje met de eerste Bachata stapjes. Zo kun je thuis samen met je partner eens oefenen en kijken
of dit iets voor jullie is. Veel dansplezier!

Uitstekend
Gebaseerd op 42 recensies
Myr Diepstraten
Myr Diepstraten
2023-07-13
Geweldig!! Lessen zijn leuk, en heel leerzaam. Mijn leven is nooit meer hetzelfde! Dank jullie wel Kim en Lennie voor de onvergetelijke tijd!
Britt x
Britt x
2023-07-07
Wij wilden niet 3,5 minuut schuifelen, maar een mooie dans instuderen. Daarom kwamen we bij Lennie en Kim uit van Passion2Dance. Toen we de mix van ons nummer meenamen begonnen zij te ‘freestylen’ en hier is een prachtige dans uitgekomen. Met in totaal 5 lessen en wekelijks thuis oefenen, ging onze openingsdans perfect. De gasten vonden het onwijs mooi, en zelfs een ander koppel die dit jaar ook trouwen gaan nu danslessen bij hun nemen. Dus als dat niet genoeg zegt over hoe goed Kim en Lennie je een dans aanleren! Hun zijn echte aanraders die zelfs mannen die nog nooit gedanst hebben en het ongemakkelijk vinden, op hun gemak kunnen laten voelen!
Myrthe van den Bogaert
Myrthe van den Bogaert
2023-06-10
Het was zó leuk om bij Passion2Dance privélessen te mogen volgen voor onze openingsdans. Met knikkende knieën en enigszins stijve heupjes kwamen wij bij onze allereerste proefles aan. Het mooie aan Kim en Lennie is dat zij je comfortabel laten voelen ver buiten je comfortzone. Ze gaven ons vanaf moment één alle vertrouwen en dankzij hun motiverende en gezellige lessen hebben we toe kunnen werken naar een supermooie openingsdans die iedereen omver heeft geblazen. Al onze gasten waren enorm verrast en ontroerd. Kim en Lennie zoeken naar die échte connectie en creëren vervolgens een choreografie die bij je past maar tegelijkertijd best een beetje uitdagend is, omdat zij geloven dat je dat kan! Wij hebben er enorm van genoten en de danslessen waren het allerleukste onderdeel van de voorbereidingen voor onze grote dag. Ik kan niet wachten om onze dans op foto's en video terug te mogen zien binnenkort. Enorm bedankt Kim en Lennie!
Robert Bouwman
Robert Bouwman
2023-05-21
Twee jaar geleden begon ik Cuban Salsa te leren dansen. Altijd al een prachtige dans gevonden en toen ik een vriendin kreeg die dit al heel goed kon, wilde ik graag snel leren dansen. Ik heb toen privé lessen genomen bij Kim en Lennie. Het is ongelofelijk hoe snel ik goed heb leren dansen en hoe leuk die lessen altijd zijn. Ze begeleiden je heel goed, door eenvoudig en duidelijk uit te leggen en vooral voor te doen wat je gaat leren en geven je het vertrouwen en de aanmoediging waardoor je enorm veel leert in korte tijd en altijd met volle energie naar huis gaat. Zowel Kim als Lennie hebben een scherp oog op wat je nog nodig hebt (in mijn geval, als man) om de dame goed te leiden en zelf ontspannen te blijven dansen. Inmiddels heb ik ook groepslessen bij een dansschool in de stad waar ik woon, maar daarnaast nog altijd volg ik extra privé lessen bij Kim en Lennie, voor de aanscherping van mijn skills, de gouden tips en voor mijn plezier!
Daniella Schoot
Daniella Schoot
2023-03-31
Voor onze openingsdans op 3-3-23 wilde we graag een orginele dans. Daarvoor zijn we wekelijks danslessen gaan volgen bij Kim en Lennie. Mede dankzij hun enthousiasme, geduld en gezellige lessen hebben wij een fantastische openingsdans neer kunnen zetten. Zeker een aanrader om te gaan dansen bij Passion2Dance
Marta Kwaśniewska
Marta Kwaśniewska
2023-03-19
Miranda Lips
Miranda Lips
2023-02-13
Ik was al een hele poos op zoek naar een goede dansschool die ook Cubaanse salsa lessen geeft. Sterker nog, privélessen! Via Facebook kwam ik in contact met Passion2Dance. Kim en Lennie geven privéles en hoe!! Ze geven de juiste tip en tricks. Letten goed op waar het mis gaat en wat er nog beter kan gaan. Met erg veel geduld, uitstekende beeldspraak en humor heb ik in 5 lessen geleerd hoe ik Cubaanse Salsa moet dansen en, nog belangrijker, hoe ik ervan moet genieten! Hun lessen zijn erg persoonlijk, een warme manier van benadering. Kim & Lennie….. enorm bedankt voor jullie geduld en hulp. Jullie zijn top!! Lieve groeten Miranda
Claire Bergen Privé
Claire Bergen Privé
2023-01-13
Een fijne ambiance dansschool gevestigd in Best. Genoeg aandacht voor de grote van de groep. Ik ben afgelopen jaar gestart omdat ik de bachata dans heerlijk vind om te zien en de muziek vrolijk makend vind.Ik dacht: dit wil ik ook leren. En omdat ik vrij onzeker ben als ik dans. Ik voel mij veilig om het hier in een leuke sfeer te leren. Elke dansles geeft mij joy vibes en ik leer elke x wat bij. Dankbaar dat de leraren voor mij een gezellige danspartner hebben kunnen regelen zodat ook ik deze latin dance Journey kon starten.
Gaby Smeets
Gaby Smeets
2022-12-09
Als teamuitje met collega's een workshop gehad van Kim en Lennie bij ons op locatie. Goed verzorgd en erg leuk, ook voor beginners! Ze nemen de tijd voor de groep maar houden ook het tempo erin zodat je veel geleerd krijgt en veel kan dansen binnen 1 uur. We zouden het zo nog eens doen!
petra koenen
petra koenen
2022-11-14
Vandaag workshop Bachata mogen ervaren met ons team. Waarbij de vertaalslag gemaakt werd naar hoe je kwaliteiten die je gebruikt tijdens het dansen ook kunt benutten in je werk en privé. Een gezellige informele manier om als team met elkaar samen te werken. De afspraken en communicatie vooraf was helder ,snel en duidelijk. Zo ook tijdens de les. Een aanrader .