Blog voorbeeld

3 oktober 2023

“Wij leerden elkaar ruim 10 jaar geleden kennen en werden verliefd tijdens het dansen op de geweldige bachata versie van all my life. Het stond voor ons dan ook vast dat we op dit nummer onze openingsdans zouden doen als we ooit zouden gaan trouwen. Toen het dan eindelijk zover was zijn we op zoek gegaan naar een dansschool die ons kon helpen om iets leuks te bedenken voor de openingsdans. Wij zijn uitgekomen bij passion2dance voor een oefenles en er was direct een klik. Zij hebben uiteindelijk onze dans tot een succes gemaakt. Niet alleen door een leuke choreografie te bedenken, maar ook het gevoel van jaren geleden terug te brengen. We hebben zo genoten van onze lessen en besefte toen pas hoe we het hebben gemist. Kim en Lennie super bedankt voor het laten herleven van onze passie voor dansen. Het was een waar succes. 

Liefs Deniece & Maurice”

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Document

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

GRATIS

Download nu jullie eerste 3 online Bachata-lessen.

Je krijgt direct in je mail een filmpje met de eerste Bachata stapjes. Zo kun je thuis samen met je partner eens oefenen en kijken
of dit iets voor jullie is. Veel dansplezier!

Uitstekend
Gebaseerd op 56 recensies
Robin Snijders
Robin Snijders
2024-05-09
Een geweldige ervaring. Heel fijn dat dit op locatie kon bij ons thuis. Super enthousiaste en geweldige dansleraren die ervoor zorgen dat iedereen los komt en gezellig meedoet. Wat ons betreft voor iedereen een aanrader.
Winston R. Janga
Winston R. Janga
2024-04-16
Agata Prusak
Agata Prusak
2024-04-07
Voor onze bruiloft in december 2023 hebben mijn man en ik danslessen gevolgd bij Kim&Lennie. Dit is ons supergoed bevallen! We wilden eigenlijk niet een bachata maar wat anders (ons liedje was Unchained Melody van The Righteous Brothers), maar dit was absoluut geen probleem. Naast de duidelijke uitleg, voorbeelden en tips en tricks voor het dansen, was elke les ook super gezellig! Van helemaal geen ervaring met dansen hebben we binnen 5 lessen een prachtige eerste dans geleerd, en zelfs nog wat extra pasjes erbij omdat we zo vlot gingen. Die hebben we de rest van de avond kunnen gebruiken ;) We raden deze dansschool van harte aan!!
Edna Coetser
Edna Coetser
2024-03-12
We joined Passion2Dance to learn an opening dance for our wedding. The classes were great, and both Kim and Lennie had a lot of patience. We really enjoyed the private classes, joined the group lessons, and are still enjoying the lessons together. At our wedding, everyone was surprised by our opening dance as it was so different from the usual "sokkie" dancing that they knew.
Pernille van Tartwijk - Heeren
Pernille van Tartwijk - Heeren
2023-12-15
Voor onze openingsdans kwamen wij bij Lennie en Kim. Ze hebben ons in korte tijd zoveel geleerd! Wij kwamen elke keer met veel plezier naar onze lessen, het was echt een feestje! Onze openingsdans was een groot succes, op wat kleine spanningsfoutjes na dan haha. Wij willen Lennie en Kim heel erg bedanken! Het was een hele leuke ervaring en ik ben stiekem ook wel heel blij dat we nu op elk feestje samen salsa kunnen dansen!
Anouk Kusters
Anouk Kusters
2023-12-10
Fijne persoonlijke en gemoedelijk dansschool. Goede duidelijke uitleg en altijd tijd voor een grapje. Leuke workshops en dansavonden. Gala was ook gezellig en wat bijzonder om het huwelijksaanzoek te mogen meemaken. Alsnog gefeliciteerd samen. Zo speciaal. Gr Ronnie en Anouk
Romy-racquel Stoffels
Romy-racquel Stoffels
2023-12-10
Geweldige dansschool! Kim en Lennie zijn super betrokken en helpen hun leerlingen echt vooruit. Super blij met deze lessen en we kunnen niet wachten om nog beter te worden!! In 2025 gaan wij trouwen en weten zeker dat Kim en Lennie een mooie openingsdans voor ons zullen maken.
Frank Jansen
Frank Jansen
2023-12-10
Fijne dansschool waarbij je op een leuke manier les krijgt in Cubaanse salsa met een lach en veel tijd samen met je partner.
EDWIN VAN GAAL
EDWIN VAN GAAL
2023-12-10
Salsa bachata GALA feest helemaal top
cindy couwenberg
cindy couwenberg
2023-12-10
Geweldig gala!