Liesbet & Chris

“We wilden van ons huwelijk iets heel bijzonders maken. Daarom wilden we graag onze connectie ook tonen in een openingsdans op onze dag. Na lang zoeken kwamen we uiteindelijk terecht bij Kim en Lennie. Wat een geweldige persoonlijkheden die twee!!! Zij zijn in professionaliteit het voorbeeld van hoe een connectie zichtbaar kan worden via een dans. Ze hebben dan ook geen enkele moeite bespaard om onze openingsdans op onze maat in elkaar te steken!
Onze eigen passie, plezier en connectie kwamen helemaal tot uiting op deze manier.

Ook in de voorbereidingen hebben we enorm veel plezier gehad met Kim en Lennie die ons met vallen en opstaan er met veel enthousiasme, menselijkheid en compassie doorheen trokken. Ze hielpen ons om te ontspannen, met o.a. een goede dosis aan humor en gaven ons extra zelfvertrouwen en lieten ons zo onze eigen weg vinden in het komen tot “onze dans”! We hadden nul dans ervaring voor we aan dit avontuur startten. Op onze avond wisten we echt een knallende dans neer te zetten! Subliem!

Overigens is het ook een goede “test” als koppel, om de voorbereidingen van je trouw ook echt als quality time samen in te vullen! Dit is by far het stukje waar we het meest van genoten hebben in de voorbereidingen van onze grote dag!

Dank Kim en Lennie om onze “1 day in a lifetime” op deze manier nóg memorabeler gemaakt te hebben!”

Liefs, Liesbet & Chris

 

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.