SALSA CUBANA 

by Lennie

Genieten van Cubaanse Salsa

Lennie raakte geïnspireerd èn gepassioneerd van de Cubaanse Salsa stijl sinds 2005.
Hij volgde als tiener 10 jaar lang les bij Ivan Martinez. Een gepassioneerde Cubaan die 6 maanden in Cuba woont en 6 maanden dansles geeft in België.

Vanaf dat moment was hij verslaafd aan dansen en dit loopt al jaren als een rode draad door zijn leven. Door te dansen, vergeet hij even alles om zich heen. Geniet hij van de muziek en de sfeer. Lennie is een uitzonderlijk talent in het leiden van de dansers. Hij kan zowel leiden, maar ook als volger kan hij genieten.

Hij heeft zijn (dans)partner Kim leren kennen bij een dansavond in Breda en vroeg haar ten dans op een Cubaans Salsa nummer. Vanaf dat moment vindt Kim het héérlijk om zijn dansstijl te volgen. De connectie en passie tussen hen samen is uniek te noemen als zij dansen.

Salsa Cubana by Lennie

Vandaag heb je de mogelijkheid om te leren dansen zoals zij. Lennie en Kim hebben beiden al jaren ervaring in Salsa dansen. Zij beheersen alle levels. Basico, Intermedio & Avanzado. Passion2Dance gebruikt alle figuren die zij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Je leert hun choreografieën en hun stappen in de praktijk te brengen op de dansvloer. Zo  kun je straks met iedereen Salsa dansen tijdens een Salsa feestje, in Nederland of ergens in de hele wereld.

Onze grote Bachata-voorbeelden zijn Ataca & La Alemana en Daniel & Desirée. Zij inspireren ons enorm. Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode. Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen! Salsa zit in onze vezels. Daar is alles vroeger mee gestart.

 

Wil je meer lezen over de verschillende dansstijlen, klik dan hier: