Follow your PASSION, Enjoy the Journey

SALSA CUBANA

by LennieGenieten van Cubaanse Salsa

Lennie raakte geïnspireerd èn gepassioneerd van de Cubaanse Salsa stijl sinds 2005.
Hij volgde als tiener 10 jaar lang les bij Ivan Martinez. Een gepassioneerde Cubaan die 6 maanden in Cuba woont en 6 maanden dansles geeft in België.

Vanaf dat moment was hij verslaafd aan dansen en dit loopt al jaren als een rode draad door zijn leven. Door te dansen, vergeet hij even alles om zich heen. Geniet hij van de muziek en de sfeer. Lennie is een uitzonderlijk talent in het leiden van de dansers. Hij kan zowel leiden, maar ook als volger kan hij genieten.

Hij heeft zijn (dans)partner Kim leren kennen bij een dansavond in Breda en vroeg haar ten dans op een Cubaans Salsa nummer. Vanaf dat moment vindt Kim het héérlijk om zijn dansstijl te volgen. De connectie en passie tussen hen samen is uniek te noemen als zij dansen.

Cubaanse Salsa by Lennie

Vandaag heb je de mogelijkheid om te leren dansen zoals zij. Lennie en Kim hebben beiden al jaren ervaring in Salsa dansen. Zij beheersen alle levels. Basico, Intermedio & Avanzado. Passion2Dance gebruikt alle figuren die zij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Je leert hun choreografieën en hun stappen in de praktijk te brengen op de dansvloer. Zo  kun je straks met iedereen Salsa dansen tijdens een Salsa feestje, in Nederland of ergens in de hele wereld.


Onze dansstijlen

Bij onze danslessen maken we gebruik van verschillende dansstijlen.
Ataca & La Alemena en Daniel & Desirée zijn onze grote Bachata-voorbeelden. Zij inspireren ons enorm.
Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode.
Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen!

Wanneer zijn onze danslessen?

De danslessen zijn ingedeeld in 3 verschillende dansstijlen:
Bachata Ataca & La Alemana Style
Bachata Daniel & Desirée Style
Salsa Cubana by Lennie

Bij Passion2Dance kun je kiezen uit verschillende niveaus. Heb je nog nooit eerder Bachata of Salsa gedanst? Of wil je alle ins-and-outs weten van onze specifieke dansstijlen? Dan raden we je aan om te starten bij level Basico. We starten dan vanaf het begin, zodat je alles goed aangeleerd krijgt. Wanneer je al ervaring hebt met Bachata of Salsa, willen we graag met jou samen bespreken of je kunt starten op een ander niveau. Na elk level is er de mogelijkheid een diploma te halen voor het niveau dat je afgerond hebt.

Je mag altijd eerst een proefles volgen, voordat je besluit lid te worden bij onze dansschool. Een proefles kost € 7,50 per persoon of € 15 per koppel. We vragen hiervoor een klein bedrag, zodat wij ervan verzekerd zijn dat je met interesse komt kijken en de intentie hebt bij ons te komen dansen. Zo kunnen we alle aandacht aan je geven en ben jij verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Ook kun je ervoor kiezen meerdere verschillende lessen per week te volgen. Je krijgt dan korting op je lesgeld. 

Lesrooster

 

 

Vakantierooster 2022-2023

 

Vakantie Datum
Herfstvakantie 22 oktober t/m 30 oktober 2022
Dansreis Cyprus 1 november t/m 8 november 2022
Kerstvakantie 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
Carnavalsvakantie 18 februari  t/m 26 februari 2023
Dansreis naar Cyprus 21 maart t/m 28 maart 2023
Meivakantie 24 april t/m 7 mei 2023
Dansreis naar Mallorca 21 mei t/m 28 mei 2023
Zomervakantie 15 juli t/m 27 augustus 2023
Herfstvakantie 14 oktober t/m 22 oktober 2023

Aarzel niet en word nu lid!

Abonnement

Bij Passion2Dance heb je keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je ervoor kiezen om één les in de week te volgen, twee lessen, of geniet van een onbeperkt abonnement. Je kunt dan zoveel lessen als jij wilt volgen. De abonnementen die je hier ziet, zijn op basis van een periode van 12 maanden. Deze abonnementen kun je ook afnemen op basis van 3 of 6 maanden.

1 les per week*

40 per maand

2 lessen per week*

60 per maand

Onbeperkt*

70 per maand

Strippenkaart

185 10 lessen

* Prijzen zijn p.p op basis van een
abonnement van 12 maanden.

* Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15.

* Een proefles kost €7,50. Als je een abonnement afsluit, verrekenen we dit.

 

100% Tevredenheidsgarantie


Passion2Dance is een latin dansschool voor leuke, leergierige dansers die willen genieten van de passie, de muziek en de connectie met de ander. Om even alles om je heen te vergeten, geven wij je wekelijks gezellige lessen, leer je andere mensen kennen en raak jij vast, net als wij, verslaafd aan de prachtige dansen Salsa en Bachata. We gaan voor happy mensen om ons heen. Omdat onze zienswijze is, dat het belangrijk is je hart te volgen en te genieten van de dingen in het leven waar jij je passie kunt uiten. Die beleving is onbetaalbaar! Ben je desondanks na een maandabonnement ontevreden over je ervaringen, dan krijg je je gehele eerste maandinvestering terug.

Follow Your Passion, Enjoy the Journey

Als ik dans…

"Als ik dans, dan vergeet ik mijn handicap.
Ik zweef… Dancing forever."


Isa Baggetto
Danser

 

Als ik dans…

"Als ik dans, dan ben ik vrij!"


Nicole Flips
Danser