BACHATA SENSUAL

Daniel y Desirée Style

Ontdek de magie en sensualiteit van Bachata

Eén van de meest bekende sensuele Bachata-artiesten ter wereld!

Gevoel, communicatie met de partner, geborgenheid in wat je doet, respect, passie en vertrouwen. Dit is het recept van het jonge Sevilliaanse stel dat geen moment van elkaar is gescheiden, sinds hun eerste ontmoeting. Ze beschrijven het nog steeds als een verliefdheid!

Ze begonnen allebei met dansen toen ze nog heel jong waren en samen startten ze met Bachata in hun vrije tijd, ondanks dat hun talent nooit onopgemerkt is gebleven. Sinds ze in 2010 het Spaanse Bachata-kampioenschap wonnen, door hun improvisatie met het nummer ‘A donde va el amor’ (Where the love goes), bleef hun dansstijl de aandacht trekken. De connectie en passie tussen hen samen is uniek te noemen als zij dansen.

Ze zijn momenteel tweemaal wereldkampioen van Bachata (2012 & 2013) en ze zijn pioniers en ambassadeurs in de Sensual stijl. Hun doel is tegenwoordig om andere dansers, zoals jij, te helpen groeien en net zoveel van Bachata te laten genieten als zij. Hun filosofie is altijd geweest om te geloven in wat ze doen en te genieten op de dansvloer, een plek waar competitie niet nodig is.

Passion2Dance gecertificeerd door Daniel & Desirée

Vandaag heb je de mogelijkheid om te leren dansen zoals zij. Lennie en Kim zijn beiden officieel gecertificeerd door Daniel & Desirée. Op 3 levels. Basico, Intermedio & Avanzado. Passion2Dance gebruikt alle figuren die zij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Je leert hun choreografieën en hun stappen in de praktijk te brengen op de dansvloer. Zo  kun je straks met iedereen Bachata dansen tijdens een Bachata feestje, in Nederland of ergens in de hele wereld.

Onze grote Bachata-voorbeelden zijn Ataca & La Alemana en Daniel & Desirée. Zij inspireren ons enorm. Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode. Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen! Salsa zit in onze vezels. Daar is alles vroeger mee gestart.

 

Wil je meer lezen over de verschillende dansstijlen, klik dan hier: