Follow your PASSION, Enjoy the Journey

BACHATA SENSUAL

Daniel y Desirée StyleOntdek de magie en sensualiteit van Bachata

Eén van de meest bekende sensuele Bachata-artiesten ter wereld!

Gevoel, communicatie met de partner, geborgenheid in wat je doet, respect, passie en vertrouwen. Dit is het recept van het jonge Sevilliaanse stel dat geen moment van elkaar is gescheiden, sinds hun eerste ontmoeting. Ze beschrijven het nog steeds als een verliefdheid!

Ze begonnen allebei met dansen toen ze nog heel jong waren en samen startten ze met Bachata in hun vrije tijd, ondanks dat hun talent nooit onopgemerkt is gebleven. Sinds ze in 2010 het Spaanse Bachata-kampioenschap wonnen, door hun improvisatie met het nummer 'A donde va el amor' (Where the love goes), bleef hun dansstijl de aandacht trekken. De connectie en passie tussen hen samen is uniek te noemen als zij dansen.

Ze zijn momenteel tweemaal wereldkampioen van Bachata (2012 & 2013) en ze zijn pioniers en ambassadeurs in de Sensual stijl. Hun doel is tegenwoordig om andere dansers, zoals jij, te helpen groeien en net zoveel van Bachata te laten genieten als zij. Hun filosofie is altijd geweest om te geloven in wat ze doen en te genieten op de dansvloer, een plek waar competitie niet nodig is.

Passion2Dance gecertificeerd door Daniel & Desirée

Vandaag heb je de mogelijkheid om te leren dansen zoals zij. Lennie en Kim zijn beiden officieel gecertificeerd door Daniel & Desirée. Op 3 levels. Basico, Intermedio & Avanzado. Passion2Dance gebruikt alle figuren die zij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Je leert hun choreografieën en hun stappen in de praktijk te brengen op de dansvloer. Zo  kun je straks met iedereen Bachata dansen tijdens een Bachata feestje, in Nederland of ergens in de hele wereld.

 

 


Onze dansstijlen

Bij onze danslessen maken we gebruik van verschillende dansstijlen.
Ataca & La Alemena en Daniel & Desirée zijn onze grote Bachata-voorbeelden. Zij inspireren ons enorm.
Daardoor hebben wij er bewust voor gekozen ons onder te dompelen in hun lesmethode.
Met passie en plezier willen wij dit ook graag met jou delen tijdens onze danslessen!

Wanneer zijn onze danslessen?

De danslessen zijn ingedeeld in 3 verschillende dansstijlen:
Bachata Ataca & La Alemana Style
Bachata Daniel & Desirée Style
Salsa Cubana by Lennie

Bij Passion2Dance kun je kiezen uit verschillende niveaus. Heb je nog nooit eerder Bachata of Salsa gedanst? Of wil je alle ins-and-outs weten van onze specifieke dansstijlen? Dan raden we je aan om te starten bij level Basico. We starten dan vanaf het begin, zodat je alles goed aangeleerd krijgt. Wanneer je al ervaring hebt met Bachata of Salsa, willen we graag met jou samen bespreken of je kunt starten op een ander niveau. Na elk level is er de mogelijkheid een diploma te halen voor het niveau dat je afgerond hebt.

Je mag altijd eerst een proefles volgen, voordat je besluit lid te worden bij onze dansschool. Een proefles kost € 7,50 per persoon of € 15 per koppel. We vragen hiervoor een klein bedrag, zodat wij ervan verzekerd zijn dat je met interesse komt kijken en de intentie hebt bij ons te komen dansen. Zo kunnen we alle aandacht aan je geven en ben jij verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Ook kun je ervoor kiezen meerdere verschillende lessen per week te volgen. Je krijgt dan korting op je lesgeld. 

Lesrooster

 

Vakantierooster 2022-2023

 

Vakantie Datum
Herfstvakantie 22 oktober t/m 30 oktober 2022
Dansreis Cyprus 1 november t/m 8 november 2022
Kerstvakantie 24 december 2022 t/m 8 januari 2023
Carnavalsvakantie 18 februari  t/m 26 februari 2023
Dansreis naar Cyprus 21 maart t/m 28 maart 2023
Meivakantie 24 april t/m 7 mei 2023
Dansreis naar Mallorca 21 mei t/m 28 mei 2023
Zomervakantie 15 juli t/m 27 augustus 2023
Herfstvakantie 14 oktober t/m 22 oktober 2023

Aarzel niet en word nu lid!

Abonnement

Bij Passion2Dance heb je keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je ervoor kiezen om één les in de week te volgen, twee lessen, of geniet van een onbeperkt abonnement. Je kunt dan zoveel lessen als jij wilt volgen. De abonnementen die je hier ziet, zijn op basis van een periode van 12 maanden. Deze abonnementen kun je ook afnemen op basis van 3 of 6 maanden.

1 les per week*

40 per maand

2 lessen per week*

60 per maand

Onbeperkt*

70 per maand

Strippenkaart

185 10 lessen

* Prijzen zijn p.p. op basis van een
abonnement van 12 maanden.

* Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15.

* Een proefles kost €7,50. Als je een abonnement afsluit, verrekenen we dit.

 

100% Tevredenheidsgarantie


Passion2Dance is een latin dansschool voor leuke, leergierige dansers die willen genieten van de passie, de muziek en de connectie met de ander. Om even alles om je heen te vergeten, geven wij je wekelijks gezellige lessen, leer je andere mensen kennen en raak jij vast, net als wij, verslaafd aan de prachtige dansen Salsa en Bachata. We gaan voor happy mensen om ons heen. Omdat onze zienswijze is, dat het belangrijk is je hart te volgen en te genieten van de dingen in het leven waar jij je passie kunt uiten. Die beleving is onbetaalbaar! Ben je desondanks na een maandabonnement ontevreden over je ervaringen, dan krijg je je gehele eerste maandinvestering terug.

Follow Your Passion, Enjoy the Journey

Als ik dans…

"Als ik dans, dan kan ik volledig afschakelen. Mijn hoofd is altijd druk met één miljoen dingen die ik wil en moet. Tijdens dansen is mijn hoofd stil en kom ik tot rust."


Elisabeth Huizinga
Danser

 

Als ik dans…

"Als ik dans, dan vergeet ik alles om mij heen. Dan voel ik me vrij en ga ik op in de muziek."


Silvia Bakker
Danser