Eva & Sven

“Het was altijd al mijn droom geweest om een spetterende openingsdans op te voeren op onze bruiloft. Maar mijn partner en ik hadden beide nog nul danservaring. Na wat zoeken op het internet zijn we terecht gekomen bij Kim en Lennie, die ons direct uitnodigden om een groepslesje mee te draaien. Na de eerste groepsles waren we al meteen verkocht! Elke woensdagavond een uurtje Bachata en elke week weer wat nieuws om thuis te oefenen. Heerlijke quality time samen!

Nadat we een half jaartje mee hebben gedraaid in de groepslessen, hadden we al de fundering opgebouwd en ook meer zelfvertrouwen ontwikkeld. Natuurlijk blijft de eerste privéles wel spannend, maar zodra we daar waren, voelde het meteen weer goed en was de spanning ook zo weer weg. Kim en Lennie hadden een prachtige openingsdans bedacht die precies op ons als stel was afgesteld. Ze waren super geduldig, kritisch waar nodig, maar hielden ook zeker de humor en speelsheid erin. Hun passie voor dansen en hun enthousiasme daarin is zeer besmettelijk.
We hebben uiteindelijk 3 privélessen gehad, waarin de tijd voorbij vloog en we telkens met een goed gevoel naar huis gingen. Ook buiten de lessen om, als we nog vragen of twijfels over iets hadden, konden we dit gewoon via WhatsApp vragen en kregen we altijd super snel antwoord.
Wat hebben we genoten van de voorbereidingen, maar ook zeker van de dans zelf tijdens het grote moment.
Heel erg bedankt voor alles!”


Liefs,
Sven en Eva

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.