Heidi & Risjard

“Bij een magisch kersthuwelijk hoort uiteraard ook een magische kerstdans. Heidi volgde al een tijdje Passion2dance online, wat gerund wordt door Lennie en Kim, een fantastisch stel met een natuurlijke gave en talent voor dans.
Normaal gesproken vind je ze bijna dagelijks op de dansvloer in hun dansschool en zijn ze gespecialiseerd in Bachata en Salsa. Maar heel eerlijk, met hun talent en passie kunnen zij iedere dans aan.

In de afgelopen weken hebben Lennie en Kim het voor elkaar gekregen om ons een fantastische openingsdans aan te leren. We hebben de lessen met veel plezier gevolgd en zijn er ook over uit dat we volgend jaar bij hun de groepsdanslessen zullen gaan volgen. Wij zijn Kim en Lennie enorm dankbaar dat zij ons met hun danslessen zoveel plezier hebben gebracht.

Mocht jij het leuk vinden om met je partner quality time te willen doorbrengen op de dansvloer en de magie van Bachata of salsa willen aanleren, schroom niet en kijk eens op hun website Passion2Dance. Hun passie voor dans werkt zeer aanstekelijk en het plezier wat ze er aan beleven nog veel meer.

Kim en Lennie, super bedankt voor jullie tijd, de passie die jullie in iedere dans steken en de humor waarmee jullie de dans aanleren. Op naar het vervolg in de groepsdanslessen.”

Liefs, Heidi & Risjard

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.