Lisa & Maarten

“Een openingsdans op je bruiloft. Ja, waar begin je dan?
Welke dans wil je gaan doen en wat past bij ons?

Per toeval kwam Passion2Dance voorbij op mijn Instagram. We werden getriggerd door de filmpjes waarin Lennie & Kim samen aan het dansen waren. De stoute schoenen maar aangetrokken en een mailtje gestuurd naar Kim. Kim belde al snel met enthousiasme op met de vraag wat onze wensen waren. Waarin we in het begin wat verlegen waren en het spannend vonden om voor deze ervaren dansers te mogen dansen, hadden we in onze laatste les het volste vertrouwen om onze dans te laten zien. Het uurtje les dat we hadden, vloog voorbij en bij het naar huis rijden zaten we nog met een grote glimlach aan de lessen terug te denken.

Dankzij Lennie & Kim zijn mijn partner en ik nog meer naar elkaar toe gegroeid en dansen maakt echt je band nog sterker! Toen kwam de grote dag, onze bruiloft! Al onze gasten waren verrast over de dans die wij samen hadden neergezet. Daarin werd met name benoemd dat onze connectie echt voelbaar was in de zaal.

Dit is echt te danken aan jullie, want dat was ook zeker de basis van de les; Voel elkaar aan, laat je leiden! Jullie motto; “Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first!”, klopt helemaal bij wat we hebben mogen ervaren tijdens jullie lessen.”

Liefs, Maarten & Lisa

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.