Bootcamp Sexy Bachata Lady styling

WAUW!

Op 3 februari a.s. viert Kim haar verjaardag en omdat ze dit samen met alle volgers wil vieren, organiseren we een bijzondere bootcamp Sexy Lady Styling. Deze intensieve bootcamp wordt gegeven door Alina Bondareva uit België. Samen gaan we aan de slag om een gave choreografie te kunnen dansen. Na deze choreografie heb je weer een berg aan nieuwe inspiratie gekregen voor je lady styling tijdens het dansen met een partner. Onder de deskundige begeleiding van Alina zullen we ons focussen op het verfijnen van bewegingen, het toevoegen van elegantie en het creëren van een onvergetelijke danservaring. Deze bootcamp is geschikt voor dansers van alle niveaus. Mis het niet en laat op zaterdag 3 februari de passie voor Bachata tot leven komen op de dansvloer!

 •  Zalencentrum Kadans, St. Jozefstraat 1, Best
 •  13:00 – 17:00

Voor iedereen die durft, dansen we de choreo die we geoefend hebben, ‘s avonds tijdens de dansavond. Je kunt dan ook direct een ticket kopen voor de dansavond. Neem je twee mensen mee, dan krijg je € 5 korting op het ticket van je tweede gast.

 

Hier alvast een introductie van Alina Bondareva:

“Hi! Mijn naam is Alina Bondareva. Ik ben geboren in Kirgizië en opgegroeid in België. Ik dans al sinds mijn 7e. Ik ben begonnen met Acrogym. Later hiphop, streetdance, Latin ballroom, salsa, bachata…

Mijn professionele danscarrière begon in 2009 toen ik meedeed aan een dansproject in Antwerpen. Dit dansproject werd erg populair en ik werd uitgenodigd om les te geven en op te treden op de salsa- en bachatacongressen in verschillende landen. De mogelijkheid om door Oost- en West-Europa, Afrika en Latijns-Amerika te reizen bracht mij in contact met de beste internationale docenten en gaf mij een nieuwe ervaring in dans. Later heb ik de lerarenopleiding bij Korke en Judith afgerond en ben ik zelf les gaan geven. Nu heb ik verschillende damesstylinggroepen met verschillende niveaus en dansstijlen en geniet ik van mijn leven vol dans!

 

Tijdschema:

13:00 – 13:15   : ontvangst met een kopje koffie of thee
13:15 – 14:45   : bootcamp deel één
14:45 – 15:15   : pauze
15:15 – 16:45   : bootcamp deel twee
16:45 – 17:00  : borrel (eigen kosten)
17:00                : einde
19:00                : start dansavond  + optreden Bachata Ladies

Prijs:

Vanaf € 37,50 p.p. + € 0,80 ticketkosten

 • Gratis parkeren
 • Grote dansvloer (200 m2)
 • Toiletten aanwezig
 • (Onbewaakte) garderobe aanwezig
 • Héérlijke airco

Let op!

 • Inschrijven via de link van het event heeft onze voorkeur. Zo weten we hoeveel dansers er ongeveer zullen komen;
 • Je mag alleen een flesje water meenemen, geen andere consumpties;
 • We hanteren géén gratis gastenlijst;
 • Parkeren in de vakken rondom het gebouw en NIET op de stoep.