Wedding dance

Wedding Dance Bachata van Maurice & Amy

Wát een prachtige wedding dance. We zijn trots op jullie, Maurice & Amy! 

Amy: “Oef, wat vond ik het spannend, die openingsdans. Alleen al van het idee dat alle ogen op ons gericht zouden zijn, kreeg ik instant zenuwen. Ik houd niet zo van die spotlights én mijn dansmoves zijn het best te vergelijken met de flexibiliteit van een lantaarnpaal. Liever sta ik aan de zijkant toe te kijken hoe anderen dansen, daar haal ik net zoveel plezier uit. Maurice is daarentegen wél een echte (en goede!) danser. Zet hem op de dansvloer en hij heeft de avond van zijn leven.

Ondanks mijn zenuwen zagen we een bruiloft zonder openingsdans ook niet echt voor ons. Zoiets maak je – als het goed is – maar een keer mee toch?!

Maar dan wilden we wel echt iets leuks doen. We kwamen in contact met Kim en Lennie van de Latin dansschool Passion2Dance. Zij leerden ons, met eindeloos geduld en vooral heel veel enthousiasme, de basisbeginselen van Bachata. Latin dance it was! 💃🏼 En wát was het gaaf…! We hadden er ineens echt een nieuwe hobby bij. We hebben uren geoefend, gewoon omdat we het zo leuk vonden. Wat ik trouwens ook mega cool vond is om Kim en Lennie samen te zien dansen. Wát een passie! 🔥 Vanwege het op en neer pendelen tussen Zweden en Nederland staat het dansen even on hold, maar als je het mij vraagt gaan we het later zeker weer oppakken.”

🎵 The Time of My Life – Dirty Dancing, Bachata Remix van DJ CAT

🎵 Stand By Me – Prince Royce

🎵 Mag Ik Dansen- Guus Meeuwis