Proeflessenweek

Op woensdag 28 & donderdag 29 augustus 2024, na de zomervakantie, organiseert Passion2Dance weer een proeflessenweek!

– Locatie: Zalencentrum Kadans, St. Jozefstraat 1, Best
– Dansstijlen: Cubaanse Salsa & Bachata Moderna/Sensual
– Tijden: 19:00 – 22.00

Het nieuwe lesprogramma is rond! Zó blij dat we weer samen gaan dansen in het tweede deel van dit dansseizoen!
Wachten jullie al máánden om je in te schrijven?
Of komt dit bericht voor het eerst voorbij?
Het maakt allemaal niet uit, want NU is jullie moment om mee te doen!

Hebben jullie nog geen Bachata ervaring en wil je Bachata gaan leren? Meld je dan aan voor de spiksplinternieuwe Bachata startersgroep op woensdag om 20:00. We starten maar één keer per jaar met een nieuwe Salsa les voor beginners, dus dit is je kans op donderdag om 20:00.

Hebben jullie al wel ervaring? Geef dit dan aan bij je inschrijving en we overleggen samen welke groep het beste bij jullie past.

We vinden het heel leuk als jullie ook meedoen. Aanmelden met je danspartner voor een proefles, doe je door het formulier hieronder in te vullen. € 15,00 per koppel per proefles.

Let op! Voor alle groepen geldt een maximum van 25 danskoppels tijdens de proefles en 20 danskoppels in de lessen die daarna volgen. Schrijf je dus op tijd in, zodat jij jullie plekje hebt gereserveerd. Afgelopen september zat de Bachata groep helemaal vol, dus wacht niet te lang met het claimen van jullie plekje!

Wij wensen jullie alvast heel veel dansplezier toe!

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht!
+31-6-25 156 152
kim@passion2dance.nl

Lestijden

Woensdag

Donderdag

19:00 - 20:00    Bachata Basico 2

19:00 - 20:00    Bachata Intermedio

20:00 - 21:00    Bachata Basico Starters

20:00 - 21:00    Salsa Starters

21:00 - 22:00    Bachata Basico 3

21:00 - 22:00    Salsa Intermedio

Quote proeflessenweek

Samen Dansen

3 maanden

60

p.p per maand

Liefde op de dansvloer

6 maanden

52,50

p.p per maand

Student

3 maanden

€ 30

p.p per maand

Connectie
Abonnement

Klik hier voor meer info

*  Tarief voor meerdere lessen per week, klik hier
*  Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15 p.p.
*  Een proefles kost € 15 per koppel. Je abonnement start de eerstvolgende les ná de proefles.
*  Abonnementen worden maandelijks automatisch verlengd na de minimum contractperiode van 3 of 6 maanden.
   De opzegtermijn is 1 volle kalendermaand.
*  Prijzen zijn p.p., behalve het connectie-abonnement, dit is per koppel.
*  Alle lessen duren 1 uur.
*  Zijn jullie een koppel, beide student en nog geen 23 jaar? Klik dan hier voor ons speciale studententarief.

Document

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

GRATIS

Download nu jullie eerste 3 online Bachata-lessen.

Je krijgt direct in je mail een filmpje met de eerste Bachata stapjes. Zo kun je thuis samen met je partner eens oefenen en kijken
of dit iets voor jullie is. Veel dansplezier!

Waar kun je onze danslessen volgen?

De danslessen vinden plaats bij buurthuis Kadans in Best, vlakbij Eindhoven.

Op deze bijzondere plek middenin Best, vlakbij de snelwegen naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, vinden veel verschillende activiteiten plaats. Een prima locatie om onze Bachata en Cubaanse Salsa lessen te geven:

  • Een mooie, grote en sfeervolle zaal van 200 m2
  • Airconditioning en ventilatie
  • Gratis parkeren vóór de deur
  • Prima geluidsinstallatie

In deze ruimte kunnen we genieten van dansen, muziek, de connectie met elkaar en ontspanning. Bovendien is dansen ook nog goed voor de gezondheid. Let’s dance!

Foto proeflessenweek

Passion2Dance, de naam past heel goed bij deze dansschool!

Passie hebben Kim en Lennie zeker en dat dragen ze graag over aan hun leerlingen!

Sinds September volgen mijn man en ik samen danslessen bij dit topduo en ik kan je zeggen: die passie is ook naar ons over gesprongen! Wij leren erg veel: de danscombinaties uiteraard, maar ook leren we over de muziek en niet geheel onbelangrijk leer ik als vrouw ook de danspasjes extra vrouwelijk te maken tijdens de speciale “lady-styling” lessen!

Dankjewel Kim en Lennie voor het overdragen van jullie passie aan ons!

Loeki en Tim

Desondanks dat wij pas na een half jaar zijn ingestroomd zijn wij meteen super gastvrij ontvangen en hebben wij meteen goede hulp gekregen om het niveau te kunnen bijbenen.

Elke les is weer een feestje! Je voelt de passie die Kim en Lennie voor het dansen hebben. En deze passie is zeker op ons overgesprongen!

Wij kijken elke week weer uit naar het dansen!💃🏼💃🏼

Wies en Daniel

Een hele leuke gezellige dansschool. De lessen worden op een leuke manier en humor gegeven. Ik heb ooit eerder salsa geleerd maar nu bij Lennie en Kim gaat het zoveel sneller en gemakkelijker.

De dansavonden zijn ook heel leuk om te oefenen en te leren. Je wordt ook heel leuk door de ervaren dansers ontvangen. Ik ben heel blij dat wij samen gestart zijn. Heerlijk avondje uit elke week.

Even tijd voor elkaar.

Aanrader als je het mij vraagt.

Ilona en Bas

Kim en Lennie

 

Buenos días,
Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

 

Veelgestelde vragen

 

In welke lesstijlen geven jullie les?

Wij geven les in Bachata en Cubaanse Salsa.

Waar geven jullie de groepslessen?

Wij verwelkomen je graag in onze danszaal in buurthuis Kadans. Het adres is Sint Jozefstraat 1, 5684 TS BEST.

Wanneer start de volgende cursus?

Wij werken niet met cursussen, maar met een maandabonnement. Elke les leer je weer iets meer dan de les ervoor. Zo bouw je je leerniveau rustig op. Natuurlijk herhalen we regelmatig alles wat je al geleerd hebt.

Startersgroepen beginnen doorgaans in januari, mei en september. Maar lang niet altijd is er plaats op het rooster voor een nieuwe groep. Meld je tijdig aan, om zo gegarandeerd een plekje te reserveren in onze eerstvolgende nieuwe groepsles. Nieuwe groepslessen worden altijd tijdig aangekondigd via de website, op Facebook en in de nieuwsbrief.

Hebben jullie al Bachata/Salsa ervaring? Dan kun je altijd een proefles meedoen. Meld je dan hier aan.

Waar vinden wij de les die we willen volgen?

Het volledige lesrooster vind je door hier te klikken.

Welk lesniveau is geschikt voor ons?

Als jullie nog niet eerder les hebben gehad in Salsa of Bachata, dan is het handig om te starten met de les ‘Basico’. Ook als één van beiden nog geen ervaring heeft, is het wijsheid bij het begin te beginnen. Deze les wordt helemaal opgebouwd vanaf het begin en wordt steeds verder uitgebreid. Je zult merken dat het al vrij snel een uitdaging voor je wordt, ook als je al Salsa/Bachata ervaring hebt.

Heb ik een danspartner nodig om me in te schrijven?

Passion2Dance is ècht een dansschool voor (liefdes)koppels die de connectie met elkaar willen versterken. Bij Passion2Dance meldt iedereen zich aan mèt een danspartner. Wij vinden het heel mooi om de connectie tussen de koppels te zien die even van de quality time met elkaar genieten. We wisselen tijdens de lessen lang niet altijd, om zo optimaal tijd met elkaar te beleven.

Hoe is de verdeling leider/volger in de les?

Wij vinden het héél belangrijk dat de verdeling leider/volger gelijk is. Zeker als we nog niet veel wisselen, is het niet handig om een ongelijk aantal te hebben. Daarom dansen we tijdens de lessen altijd met een gelijk aantal.

Wordt er tijdens de lessen gewisseld van danspartner?

Bij Passion2Dance meldt iedereen zich aan mèt een danspartner. Wij vinden het heel mooi om de connectie tussen de koppels te zien die even van de quality time met elkaar genieten. We wisselen dan ook lang niet altijd bij elke les.

Als we dan wèl gaan wisselen is het  misschien wat onwennig voor je in het begin, maar het wisselen van partner heeft een functie. Iedere danspartner volgt en leidt nl. anders. Wij vinden het een hele grote pré als je leert aanvoelen wat een leider aangeeft en dat je als leider begrijpt hoe je aangeeft wat een volger moet doen. Een bijzonder samenspel. Zonder woorden leer je dansen met een ander. En dit kun je over de hele wereld toepassen.

Mocht je, om wat voor reden dan ook, absoluut niet willen wisselen, dan kan dat bij Passion2Dance ook. Geef dit dan even aan bij de docent.

Ik ben super enthousiast over deze unieke kans, maar mijn partner nog niet…

Het is belangrijk dat jullie er allebei voor open staan om deze uitdaging aan te gaan. We begrijpen dat het voor allebei spannend is. Maar hopelijk helpt het je partner als hij/zij ons verhaal leest. Stuur daarom vooral deze informatie door.

Mijn partner vindt het best spannend om te starten. Hebben anderen dat ook?

Alle koppels die voor het allereerst bij ons over de drempel komen, vinden het állemaal spannend. Maar na de eerste les voelt het al heel anders. Dus nee jullie zijn zeker niet de enige.

Wij hebben al eerder Salsa en/of Bachata gedanst bij een andere dansschool. Bij welk niveau kunnen wij het beste instromen?

Hebben jullie al eerder gedanst bij een andere dansschool of hebben jullie al ervaring met andere dansstijlen? Dan adviseren wij je graag. Mail, WhatsApp of bel ons dan even.

Wij hebben al ervaring met stijldansen. In welke les kunnen we dan het beste starten?

Als jullie al ervaring hebben met stijldansen, heb je al een streepje vóór. Je hebt al geleerd op het ritme van de muziek te dansen en te luisteren naar de verschillende muzieknummers. Maar… Bachata en Salsa leren is ècht een andere wereld dan stijldansen leren. We focussen veel meer op leren leiden en volgen. Natuurlijk krijgen jullie ook pasjes geleerd, maar dit ga je zo leren dat je als volger echt voelt wat de leider aangeeft en als leider leer je hoe je dit doet, zodat de volger je ook begrijpt. Daarbij focus je op één dans en niet op meerdere dansstijlen in één les.

Document

Inschrijfformulier proefles

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Meerdere opties mogelijk
Zo ja, we zijn benieuwd waar en wat je al eerder hebt gedanst?

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.