Willen jullie ook meedoen met een proefles Salsa?!
Héél leuk!

Súper tof dat jullie geïnteresseerd om zijn mee te doen aan onze proefles Salsa!*

Salsa is een zeer passionele dans van Cubaanse afkomst en wordt vaak genoemd met andere latin dansstijlen als de tango en de paso doble. Maar Salsa heeft een hele eigen cultuur, muziek en techniek. De dansstijl komt uit de jaren ‘20 en wordt bijna altijd met een partner gedanst. Salsa heeft zich vanuit Zuid-Amerika over de hele wereld verspreid. De Salsa is opgebouwd uit verschillende figuren. Er is geen vast patroon, omdat de nadruk erg wordt gelegd op de beweging en de muziek. De figuren worden dan ook door de leider bepaald aan de hand van de muziek. Binnen de Salsa zijn ook nog verschillende stijlen.

 

  • Kom erachter of deze prachtige dansstijl Salsa iets voor jullie is;
  • Voel de connectie met de ander;
  • Vergeet even alles om je heen en beleef de passievolle vrijheid;
  • Geniet van het ritme van de muziek en de beweging;
  • Leer nieuwe mensen kennen;
  • Ben gezond bezig, zonder dat je het door hebt.

 

De proefles Salsa voor starters is op donderdag 29 augustus a.s. om 20:00. 

Schrijf je snel in, want er kunnen nl. maximaal 25 danskoppels meedoen per proefles.

 

*Je kunt alleen deelnemen aan een proefles met een (dans)partner. De kosten zijn €15,00 per koppel.

 

*Hebben jullie al Salsa danservaring en wil je meedoen met één van onze bestaande groepen? Stuur dan een mail naar info@passion2dance.nl of een WhatsApp naar (06 25156152). Dan kijken wij waar jullie het beste kunnen instromen.

Lestijden

Woensdag

Donderdag

19:00 - 20:00    Bachata Basico 2

19:00 - 20:00    Bachata Intermedio

20:00 - 21:00    Bachata Basico Starters

20:00 - 21:00    Salsa Starters

21:00 - 22:00    Bachata Basico 3

21:00 - 22:00    Salsa Intermedio

Quote proeflessenweek

Samen Dansen

3 maanden

60

p.p per maand

Liefde op de dansvloer

6 maanden

52,50

p.p per maand

Student

3 maanden

€ 30

p.p per maand

Connectie
Abonnement

Klik hier voor meer info

*  Tarief voor meerdere lessen per week, klik hier
*  Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15 p.p.
*  Een proefles kost € 15 per koppel. Je abonnement start de eerstvolgende les ná de proefles.
*  Abonnementen worden maandelijks automatisch verlengd na de minimum contractperiode van 3 of 6 maanden.
   De opzegtermijn is 1 volle kalendermaand.
*  Prijzen zijn p.p., behalve het connectie-abonnement, dit is per koppel.
*  Alle lessen duren 1 uur.
*  Zijn jullie een koppel, beide student en nog geen 23 jaar? Klik dan hier voor ons speciale studententarief.

Waar kun je onze danslessen volgen?

De danslessen vinden plaats bij buurthuis Kadans in Best, vlakbij Eindhoven.

Op deze bijzondere plek middenin Best, vlakbij de snelwegen naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, vinden veel verschillende activiteiten plaats. Een prima locatie om onze Bachata en Cubaanse Salsa lessen te geven:

  • Een mooie, grote en sfeervolle zaal van 200 m2
  • Airconditioning en ventilatie
  • Gratis parkeren vóór de deur
  • Prima geluidsinstallatie

In deze ruimte kunnen we genieten van dansen, muziek, de connectie met elkaar en ontspanning. Bovendien is dansen ook nog goed voor de gezondheid. Let’s dance!

Passion2Dance, de naam past heel goed bij deze dansschool!

Passie hebben Kim en Lennie zeker en dat dragen ze graag over aan hun leerlingen!

Sinds September volgen mijn man en ik samen danslessen bij dit topduo en ik kan je zeggen: die passie is ook naar ons over gesprongen! Wij leren erg veel: de danscombinaties uiteraard, maar ook leren we over de muziek en niet geheel onbelangrijk leer ik als vrouw ook de danspasjes extra vrouwelijk te maken tijdens de speciale “lady-styling” lessen!

Dankjewel Kim en Lennie voor het overdragen van jullie passie aan ons!

Loeki en Tim

Desondanks dat wij pas na een half jaar zijn ingestroomd zijn wij meteen super gastvrij ontvangen en hebben wij meteen goede hulp gekregen om het niveau te kunnen bijbenen.

Elke les is weer een feestje! Je voelt de passie die Kim en Lennie voor het dansen hebben. En deze passie is zeker op ons overgesprongen!

Wij kijken elke week weer uit naar het dansen!💃🏼💃🏼

Wies en Daniel

Een hele leuke gezellige dansschool. De lessen worden op een leuke manier en humor gegeven. Ik heb ooit eerder salsa geleerd maar nu bij Lennie en Kim gaat het zoveel sneller en gemakkelijker.

De dansavonden zijn ook heel leuk om te oefenen en te leren. Je wordt ook heel leuk door de ervaren dansers ontvangen. Ik ben heel blij dat wij samen gestart zijn. Heerlijk avondje uit elke week.

Even tijd voor elkaar.

Aanrader als je het mij vraagt.

Ilona en Bas

Kim en Lennie

 

Buenos días,
Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

Veelgestelde vragen

In welke lesstijlen geven jullie les?

Wij geven les in Bachata en Cubaanse Salsa.

Waar geven jullie de groepslessen?

Wij verwelkomen je graag in onze danszaal in buurthuis Kadans. Het adres is Sint Jozefstraat 1, 5684 TS BEST.

Wanneer start de volgende cursus?

Wij werken niet met cursussen, maar met een maandabonnement. Elke les leer je weer iets meer dan de les ervoor. Zo bouw je je leerniveau rustig op. Natuurlijk herhalen we regelmatig alles wat je al geleerd hebt.

Startersgroepen beginnen doorgaans in januari, mei en september. Maar lang niet altijd is er plaats op het rooster voor een nieuwe groep. Meld je tijdig aan, om zo gegarandeerd een plekje te reserveren in onze eerstvolgende nieuwe groepsles. Nieuwe groepslessen worden altijd tijdig aangekondigd via de website, op Facebook en in de nieuwsbrief.

Hebben jullie al Bachata/Salsa ervaring? Dan kun je altijd een proefles meedoen. Meld je dan hier aan.

Waar vinden wij de les die we willen volgen?

Het volledige lesrooster vind je door hier te klikken.

Welk lesniveau is geschikt voor ons?

Als jullie nog niet eerder les hebben gehad in Salsa of Bachata, dan is het handig om te starten met de les ‘Basico’. Ook als één van beiden nog geen ervaring heeft, is het wijsheid bij het begin te beginnen. Deze les wordt helemaal opgebouwd vanaf het begin en wordt steeds verder uitgebreid. Je zult merken dat het al vrij snel een uitdaging voor je wordt, ook als je al Salsa/Bachata ervaring hebt.

Heb ik een danspartner nodig om me in te schrijven?

Passion2Dance is ècht een dansschool voor (liefdes)koppels die de connectie met elkaar willen versterken. Bij Passion2Dance meldt iedereen zich aan mèt een danspartner. Wij vinden het heel mooi om de connectie tussen de koppels te zien die even van de quality time met elkaar genieten. We wisselen tijdens de lessen lang niet altijd, om zo optimaal tijd met elkaar te beleven.

Hoe is de verdeling leider/volger in de les?

Wij vinden het héél belangrijk dat de verdeling leider/volger gelijk is. Zeker als we nog niet veel wisselen, is het niet handig om een ongelijk aantal te hebben. Daarom dansen we tijdens de lessen altijd met een gelijk aantal.

Wordt er tijdens de lessen gewisseld van danspartner?

Bij Passion2Dance meldt iedereen zich aan mèt een danspartner. Wij vinden het heel mooi om de connectie tussen de koppels te zien die even van de quality time met elkaar genieten. We wisselen dan ook lang niet altijd bij elke les.

Als we dan wèl gaan wisselen is het  misschien wat onwennig voor je in het begin, maar het wisselen van partner heeft een functie. Iedere danspartner volgt en leidt nl. anders. Wij vinden het een hele grote pré als je leert aanvoelen wat een leider aangeeft en dat je als leider begrijpt hoe je aangeeft wat een volger moet doen. Een bijzonder samenspel. Zonder woorden leer je dansen met een ander. En dit kun je over de hele wereld toepassen.

Mocht je, om wat voor reden dan ook, absoluut niet willen wisselen, dan kan dat bij Passion2Dance ook. Geef dit dan even aan bij de docent.

Ik ben super enthousiast over deze unieke kans, maar mijn partner nog niet…

Het is belangrijk dat jullie er allebei voor open staan om deze uitdaging aan te gaan. We begrijpen dat het voor allebei spannend is. Maar hopelijk helpt het je partner als hij/zij ons verhaal leest. Stuur daarom vooral deze informatie door.

Mijn partner vindt het best spannend om te starten. Hebben anderen dat ook?

Alle koppels die voor het allereerst bij ons over de drempel komen, vinden het állemaal spannend. Maar na de eerste les voelt het al heel anders. Dus nee jullie zijn zeker niet de enige.

Wij hebben al eerder Salsa en/of Bachata gedanst bij een andere dansschool. Bij welk niveau kunnen wij het beste instromen?

Hebben jullie al eerder gedanst bij een andere dansschool of hebben jullie al ervaring met andere dansstijlen? Dan adviseren wij je graag. Mail, WhatsApp of bel ons dan even.

Wij hebben al ervaring met stijldansen. In welke les kunnen we dan het beste starten?

Als jullie al ervaring hebben met stijldansen, heb je al een streepje vóór. Je hebt al geleerd op het ritme van de muziek te dansen en te luisteren naar de verschillende muzieknummers. Maar… Bachata en Salsa leren is ècht een andere wereld dan stijldansen leren. We focussen veel meer op leren leiden en volgen. Natuurlijk krijgen jullie ook pasjes geleerd, maar dit ga je zo leren dat je als volger echt voelt wat de leider aangeeft en als leider leer je hoe je dit doet, zodat de volger je ook begrijpt. Daarbij focus je op één dans en niet op meerdere dansstijlen in één les.

Document

Proefles Salsa

Inschrijfformulier proefles Salsa

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.