Reviews

Google Reviews

 • Voor onze bruiloft hebben wij 6 privélessen gevolgd om onze openingsdans in te studeren. Wij hadden beide geen of weinig danskennis. Lennie en Kim hebben ons de basis van de bachata geleerd en daarna geholpen met een choreografie. We leerden een aantal draaien en pasjes, uiteindelijk hebben we on the spot zelf de danspasjes uitgevoerd. Lennie en Kim zijn super professioneel en helpen super goed. Wij waren 100% op ons gemak en hebben super veel geleerd. Ook zijn wij mede dankzij het dansen beter tot elkaar gekomen. Dansen is weer een unieke soort connectie. Wij gaan zeker door met dansen maar dan in de groepslessen. We hebben echt 10000% genoten van het dansen. Wat een toppers zijn Lennie en Kim heerlijk tot rust komen en puur genieten van elkaar en het dansen! Zij voelen echte passie voor dansen.

  thumb Annika Van gils
  7 oktober 2021

  Geweldige dansschool, Super leuke lieve mensen , zo heerlijk om daar te dansen ,wij wilden samen iets gaan doen, en hebben tot op de dag van vandaag geen betere keuze kunnen maken, het is zo heerlijk om de connectie tussen ons zo sterk te voelen, Wauw , we bloeien weer helemaal op,zo bijzonder en het is voor iedereen een aanrader, leeftijd maakt helemaal niet uit, je voelt je meteen welkom in de groep .Kom het zelf ervaren!!!

  thumb ankie van Es
  7 oktober 2021

  Lennie en Kim, de dans leraar en lerares zijn enorme enthousiaste mensen en nemen je tijdens de dans les even mee op mini vakantie naar een tropisch land. Even alles vergeten en de stress los laten van al het moeten. Door verschillende pasjes die je tijdens de les gaat leren creëer je je eigen dans. Regel matig organiseren lennie en Kim oefen avonden met een hapje en drankje, en tijdens die avonden kun je extra oefenen en worden er ook nog leuke work shops gegeven. Van jong tot oud, alles mag komen dansen, niks hoeft en alles mag. Genieten en quality time voor jou en je partner staat voorop!

  thumb Jolanda vandenakker
  7 oktober 2021

  I had an amazing experience with Kim and Lennie. They are great dancers and teachers, explaining very nice and creating a lovely atmosphere among the participants. Every time they gave me a good vibe, we learned a lot of moves and had a great time whit them. I would deffinetly recommend dancing with them! ❤️

  thumb Iulia Daria
  14 juni 2021
 • Altijd gezellig en Kim en Lenny geven op een leuke manier les met veel energie en humor. En als je iets niet helemaal de eerste (of tweede, of derde) keer onder de knie hebt leggen ze het gewoon nog een keer uit.....

  thumb Diana van Oers
  14 mei 2021

  Eindelijk gevonden wat ik zocht. Een dansschool in de buurt waar ik op Latin muziek leer dansen van 2 geweldige instructeurs. Ik ben begonnen op 0 en dankzij Lennie en Kim kan ik nu Bachata dansen. Een super fijne uitleg die nooit langdradig is en waarvan de passie er vanaf spat. We kunnen snel en veel dansen en je leert alles op je eigen niveau. Ook zoeken ze altijd naar een goede oplossing mochten er problemen zijn (geven van online lessen tijdens de lockdown bijvoorbeeld). Deze dansschool is echt een aanrader. Je leert er erg snel goed dansen en alles is echt super duidelijk. KOM HIERHEEN ALLEMAAL!!!!!!!

  thumb Joel Van Der Weide
  14 mei 2021

  Dansen zoals hun logo, met passie. De lessen gaan door, online met veel plezier en enthousiasme. Directe feedback om je dans te corrigeren. Elke week een feestje waar we naar uitkijken. Het enige lichtpuntje tijdens de huidige lock-down. Compliment, een aanrader.

  thumb Marcel Braat
  14 mei 2021

  Wij genieten van elke les en het inspireert ons hoe enthousiast Kim en Lennie zijn! Er wordt professioneel les gegeven en ze zijn hele lieve mensen.

  thumb Melinda M
  14 mei 2021
 • De passie is te merken door de leerlingen. Altijd leuke en leerzame lessen!

  thumb Dani Farago
  14 mei 2021

  Desondanks dat wij pas na een half jaar zijn ingestroomd zijn wij meteen super gastvrij ontvangen en hebben wij meteen goede hulp gekregen om het niveau te kunnen bijbenen. Elke les is weer een feestje! Je voelt de passie die Kim en Lennie voor het dansen hebben. En deze passie is zeker op ons overgesprongen! Wij kijken elke week weer uit naar het dansen!💃🏼💃🏼

  thumb Wies de Heus
  14 mei 2021

  Dansen zoals hun logo, met passie. De lessen gaan door, online met veel plezier en enthousiasme. Directe feedback om je dans te corrigeren. Elke week een feestje waar we naar uitkijken. Het enige lichtpuntje tijdens de huidige lock-down. Compliment, een aanrader.

  thumb Marcel Braat
  14 mei 2021

  Wij genieten van elke les en het inspireert ons hoe enthousiast Kim en Lennie zijn! Er wordt professioneel les gegeven en ze zijn hele lieve mensen.

  thumb Melinda M
  14 mei 2021

Facebook Reviews

 • positive review  Aantal weken geleden begonnen met Bachata lessen bij Kim en Lennie. Met 4 kinderen en drukke banen vinden wij het heerlijk om iedere week echt met z'n tweetjes de lessen te volgen bij Passion2Dance. Echt een uurtje van ons. Kim en Lennie waren nog niet bekend bij ons en nieuw is altijd even spannend. Boven alle verwachtingen genieten wij iedere week weer van hen beide. Naast een mooi danskoppel zijn zij ook echt betrokken bij hun cursisten. Het voelt vertrouwd en dat vinden wij enorm belangrijk. Professioneel, gezellig en vooral goede docenten zijn deze 2 toppers. we kijken er iedere week weer enorm naar uit!! Een echte aarader💃🕺

  thumb Tulay Cakici
  24 april 2022

  positive review  Het was al jaren een droom om "ooit" bachata te leren dansen. Als goed voornemen voor dit jaar schreven mijn partner en ik ons op oudjaarsdag in bij Passion2Dance voor een proefles in februari en sinds dien gaan we dansend door het leven 🙂 We hadden geen betere plek kunnen vinden om deze bijzondere dans te leren. Lennie en Kim zijn altijd vrolijk en energiek en ze brengen hun passie voor dans met geduld en veel humor aan ons over. De beginnerscursus bouwt prettig op waarbij veel nadruk ligt op de basis en techniek zodat je dat goed leert. Daarbij leer je steeds weer nieuwe combinaties waardoor je uitgedaagd blijft. Het is bijzonder om deze dans samen te leren. Het is een ontdekkingsreis waarbij je ook de connectie met elkaar versterkt, leert leiden en volgen en tijdens het dansen even al het andere vergeet... Het uur vliegt voorbij en we kijken direct na de les alweer uit naar de volgende, ik raad het echt iedereen aan!

  thumb Kelly Kristelijn
  24 april 2022

  positive review  De passie voor dansen spat er vanaf bij Kim en Lennie! En het lukt ze dan ook heel goed om dit over te brengen in hun lessen. Ieder week weer opnieuw. De lessen zijn leuk en er heerst een gezellige sfeer. Kim en Lennie nemen echt de tijd om te helpen als je een keer wat mee moeite hebt met een bepaald figuur van de dans. Net zo lang totdat het wel lukt. Het is ook heel bijzonder om te ervaren dat je met dansen ook echt een connectie maakt met je partner!! Salsa dansen, niet twijfelen maar doen!

  thumb Nathalie Glebbeek
  16 april 2022

  positive review  Passion2Dance, dit omschrijft precies waar Kim en Lennie voor staan. Als je Kim en Lennie ziet dansen, straalt de passie er vanaf. Zij hebben zo’n mooie connectie samen, prachtig om te zien. Doordat zij dit uitstralen, vloeit dit vanzelf door in de lessen die zij geven. Ik ben sinds juni 2021 gestart met het volgen van lessen in Bachata. Ik kijk er iedere week weer naar uit. Door te genieten van de muziek en de dans, vergeet ik even alles om mij heen. Bedankt Kim & Lennie. Jullie zijn toppers! ❤️

  thumb Michelle Sleutjes
  22 februari 2022
 • positive review  Naast een enorm gezellige workshop werkt Passion2Dance ook nog eens heel professioneel. Het contact is prettig, vlot en ze komen afspraken na. Wij hebben tijdens de feestelijke opening van ons nieuwe gebouw mogen genieten van een bachata workshop, tijdens het feest later op de avond konden de deelnemers hun net geleerde kunsten laten zien en ook waren de proffesionals zelf zo sportief om deel te nemen! Nogmaals enorm bedankt namens de feestcommissie, Jeandré

  thumb Jeandre Paulina
  24 oktober 2021

  positive review  In de afgelopen jaren al verschillende dansscholen gehad. Waar Passion2dance zich in onderscheidt is dat zij waarde hechten aan de quality time die je met je partner wil hebben als je les volgt. Daarnaast wordt er een goede basis gelegd voordat je verder gaat met de stapjes. Kim en Lenie geven les met plezier, geduld en oprechte aandacht voor iedere deelnemer! Super leuke dansschool met laagdrempelige lessen!

  thumb Jes Sica
  10 oktober 2021

  positive review  hoi hoi we vonden het zo leuk en mooi om te zien dat mensen samen dansen dat we besloten om het ook te proberen en het is zo leuk om te leren en ook te ervaren je voelt je samen een zo close en vooral ook het plezier wat je samen beleeft ik zou het iedereen aanraden zo leuk om te doen en wij vinden dat jullie het super doen goede uitleg en vol passie een genot om naar te kijken maar ook zien wij dat iedereen op de dansvloer straalt en plezier heeft dat zegt toch veel

  thumb Annelies Walraven
  2 oktober 2021

  positive review  Geweldige dansschool is dit , Wauw, moet je zelf echt ervaren !!! Samen met mijn man waar ik al 37 jaar mee getrouwd ben genieten wij enorm en groeien nog meer naar elkaar toe door de connectie van het dansen op de heerlijke Bachata of Salsa muziek . We gaan wekelijks dansen, en zeggen het nooit af omdat het echt verslavend is. Ook zijn er leuke oefenavonden, dat wil je écht niet missen, kom het zelf ervaren, het is of je in een warm bad komt,iedereen is zooo welkom bij dit prachtig danskoppel die je met veel passie, en humor lesgeven TOT SNEL !!!

  thumb Ankie Van Es
  1 oktober 2021
 • positive review  Een openingsdans op je bruiloft.. ja waar begin je dan? Welke dans wil je gaan doen en wat past bij ons? Per toeval kwam Passion2Dance voorbij op mijn instagram. We werden getriggerd door de filmpjes waarin Lennie & Kim samen aan het dansen waren. De stoute schoenen maar aangetrokken en een mailtje gestuurd naar Kim. Kim belde al snel met enthousiasme op met de vraag wat onze wensen waren. Waarin we in het begin wat verlegen waren en het spannend vonden om voor deze ervaren dansers te mogen dansen, hadden we in onze laatste les het volste vertrouwen om onze dans te laten zien. Het uurtje les dat we hadden vloog voorbij en bij het naar huis rijden zaten we nog met een grote glimlach aan de lessen terug te denken. Dankzij Lennie & Kim zijn mijn partner en ik nog meer naar elkaar toe gegroeid en dansen maakt echt je band nog sterker! Toen kwam de grote dag, onze bruiloft! Al onze gasten waren verrast over de dans die wij samen hadden neergezet. Daarin werd met name benoemd dat onze connectie echt voelbaar was in de zaal. Dit is echt te danken aan jullie, want dat was ook zeker de basis van de les; Voel elkaar aan, laat je leiden! Jullie moto; “Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first!”, klopt helemaal bij wat we hebben mogen ervaren tijdens jullie lessen.

  thumb Lisa Kuijpers-Op 't Hoog
  1 oktober 2021

  positive review  Altijd gezellig en Kim en Lenny geven op een leuke manier les met veel energie en humor. En als je iets niet helemaal de eerste (of tweede, of derde) keer onder de knie hebt leggen ze het gewoon nog een keer uit..... Nu hopen dat we snel weer met z’n allen samen kunnen dansen. Dat maakt het nog leuker!

  thumb Diana Van Oers
  22 april 2021

  positive review  Eindelijk gevonden wat ik zocht. Een dansschool in de buurt waar ik op Latin muziek leer dansen van 2 geweldige instructeurs. Ik ben begonnen op 0 en dankzij Lennie en Kim kan ik nu Bachata dansen. Een super fijne uitleg die nooit langdradig is en waarvan de passie er vanaf spat. We kunnen snel en veel dansen en je leert alles op je eigen niveau. Ook zoeken ze altijd naar een goede oplossing mochten er problemen zijn (geven van online lessen tijdens de lockdown bijvoorbeeld). Deze dansschool is echt een aanrader. Je leert er erg snel goed dansen en alles is echt super duidelijk. KOM HIERHEEN ALLEMAAL!!!!!!!💃🕺

  thumb Joël van der Weide
  19 april 2021

  positive review  Kim en Lennie zijn een spontaan, vriendelijk en enthousiast koppel. Die hun lessen goed en netjes verzorgen. Als single (zonder danspartner) ben ik hier van harte welkom om mee te dansen. De lessen zijn iedere week weer een feestje. Met veel enthousiasme weten ze je op een leuke manier (en met passie) de danspassen aan te leren. Kortom een aanrader. Meemaken = beleven!

  thumb Rya Dop
  14 april 2021
 • positive review  Bij Kim en Lennie spettert het enthousiasme er van af . Altijd positief. Passie voor dansen Het is super om salsa dansen bij Passion2Dance te leren. Ze zorgen voor dansheren die je goed leiden. Ook online en filmpjes die ze sturen, om bij te blijven. Ik zie er naar uit om weer live te dansen. Als je plannen hebt om te gaan dansen 💃 raad ik iedereen aan om Passion2Dance te benaderen.

  thumb Els Schellekens
  14 april 2021

  positive review  Ik raad iedereen aan om bij Kim & Lennie te komen dansen... Of dat nou online is of life.... Zij zijn zelf Zoooo enthousiast en super positief dat je het vanzelf heerlijk vindt om mee te dansen en dat is in mijn geval de Cubaanse Salsa.... Heerlijkkkk.. Daar wordt je dan vanzelf heel erg blij van 👍💃kom eens kijken zogauw het weer life mag en oordeel zelf... 💃💃

  thumb Viviane van den Bol
  14 april 2021

  positive review  Passion2Dance, de naam past heel goed bij deze dansschool! Passie hebben Kim en Lennie zeker en dat dragen ze graag over aan hun leerlingen! Sinds September volgen mijn man en ik samen danslessen bij dit topduo en ik kan je zeggen: die passie is ook naar ons over gesprongen! Wij leren erg veel: de danscombinaties uiteraard, maar ook leren we over de muziek en niet geheel onbelangrijk leer ik als vrouw ook de danspasjes extra vrouwelijk te maken tijdens de speciale “lady-styling” lessen! Dankjewel Kim en Lennie voor het overdragen van jullie passie aan ons!

  thumb Loeki van den Elzen
  14 april 2021

  positive review  Ze zijn heel erg professioneel, ze dansen echt met passie, fantastisch om te zien hoe ze dansen! Ze kunnen erg goed alle stappen en figuren met simple woorden uitleggen, makkelijk te volgen, iedereen krijgt zo veel aandacht van ze. Ze zijn erg warm, de band tussen ons is niet alleen docent en leerlingen, maar goede vriendschap😀!De online danslessen tijdens Corona geeft ons veel energie en ontzettend veel plezier. Wij hebben er zoveel van genoten! Wij zijn erg blij en tevreden! Join us💃🕺!

  thumb Mary He
  12 april 2021
 • positive review  Kim en Lennie zijn twee kanjer met passie voor met name Cubaanse dansen. Die naam is niet zomaar gekozen, ze hebben deze dansschool uit passie opgericht, en dankzij die passie hebben ze ons met hun gepassioneerde danslessen door de corona lockdowns gesleurd, ondanks alle tegenvallers, sluitingen gewoon doorgegaan. Petje af, en hoe mooi zou het zijn als we weer echt echt samen SALSA of BACHATA kunnen dansen!

  thumb Rene Barto
  12 april 2021

  positive review  Wanneer je Kim en Lennie samen ziet dansen is het meteen duidelijk wat voor een mooie connectie zij hebben en hoe erg zij van het dansen genieten. Deze passie zie je terug is alle lessen en andere diensten die zij aanbieden. Ik kan Passion2Dance aan iedereen aanraden!🙌🏽💃🏽

  thumb Adilson Eduardo
  1 april 2021

  positive review  Topreis gehad naar Cyprus, incl. deelname aan het 14e Cyprus Salsa Congress. Alles perfect georganiseerd; ik hoefde me nergens zorgen over te maken en heb volop kunnen genieten 👌💯 Aanrader!

  thumb Hans Wilmsen
  31 maart 2019

  Ik vind het een super idee! Ziet er veelbelovend uit!

  thumb Marinelle van Dongen
  18 juli 2018