Openingsdans

Speciaal voor koppels die een openingsdans willen op de mooiste dag van hun leven

Wauw! Een betoverende openingsdans maakt jullie trouwdag onvergetelijk!

Kim en Lennie die de connectie laten zien, die je kunt krijgen door een openingsdans

Ga je binnenkort trouwen?

En wil je…

    • op de mooiste dag van je leven een spetterende indruk achterlaten tijdens de openingsdans?
    • graag samen met je partner een unieke Bachata openingsdans aanleren?
    • een unieke dans aanleren op een nummer dat voor jullie speciale waarde heeft.
    • top-secret een verrassing voorbereiden voor jullie gasten?
    • samen genieten van jullie connectie tijdens het dansen?

Dan zijn privélessen voor een openingsdans ideaal voor jullie!

 

Een spetterende openingsdans op je bruiloft

Speciaal voor aankomende bruidsparen, maken wij voor jullie de openingsdans en repeteren we deze samen met jullie. Ons doel is om je zelfverzekerd te laten dansen op je bruiloft, door je dansbewegingen te leren die haalbaar en leuk zijn. Leren dansen met de liefde van je leven, is een leuke en romantische manier om samen tijd door te brengen. De eerste danservaring als pasgetrouwd echtpaar, zal één van de meest magische momenten op je bruiloft zijn.

Unieke dans op jouw favoriete muziek

Wij ontwikkelen voor jullie een openingsdans, zoals jullie het graag zien. Of het nu vol show zit, een romantische opbouw heeft of dat jullie je gasten erbij willen betrekken, alles kan. We gebruiken de muziek die voor jullie veel betekenis heeft.

 

Openingsdans Amy & Maurice

Openingsdans Dirty Dancing

Openingsdans Sam en Annika

Linda & Jarno

“We hebben geweldige begeleiding gehad bij het aanleren van onze weddingdance. Kim en Lennie waren naast zeer vakkundig heel geduldig, makkelijk in communicatie, hebben leuke humor… Lees meer

Openingsdans Lisa en Maarten

Lisanne & Koen 

“Na een muzikale start van onze relatie, 6 jaar geleden, wilden we graag ons bruiloftsfeest spetterend beginnen. Maar zeg nou eerlijk, om zelf een spectaculaire dans in elkaar te zetten, is toch… Lees meer

Openingsdans Mariëll en Henk

Deniece & Maurice

“Wij leerden elkaar ruim 10 jaar geleden kennen en werden verliefd tijdens het dansen op de geweldige bachata versie van all my life. Het stond voor ons dan ook vast dat we op dit nummer onze openingsdans… Lees meer

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Openingsdans

 

Buenos días,
Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

Openingsdans Sam en Annika

Danielle & Mario

“Wij zijn voor ons avondfeest (bruiloft) op les gegaan bij deze twee toppers voor een openingsdans. Mijn man had hier totaal geen zin in, maar ik wèl, haha. Nou.. maar na één les had mijn man al de smaak… Lees meer

Pernille en rob

Selina & Remco

“Mijn passie is al jaren dansen, we wilden dan ook heel graag een mooie openingsdans voor onze grote dag. Een proefles volgde. Zodra Kim en Lennie gaan dansen krijg je zo veel zin om ook te dansen! We zijn Lees meer

Openingsdans Mariëll en Henk

Ilona & Bas

“Onze openingsdans hebben we mede dankzij de gezellige lessen van Kim en Lennie kunnen maken met een aantal mede-leerlingen van de dansschool. We dansen al een paar jaar bij Passion2Dance. Daardoor hebben… Lees meer

 

 

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

5 bijzondere redenen om een openingsdans te doen:

1. Quality time samen

Tijdens de privéles laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Omdat je 100% persoonlijke aandacht krijgt en geeft, zorgt dit ervoor dat je veel meer focus hebt en samen geniet van quality time samen.

2. Je hebt geen danservaring nodig

Ook zonder danservaring, zorgen wij ervoor dat jullie shinen op de dansvloer tijdens de openingsdans. Echt, iedereen kan leren dansen. Oók jullie!

3. Afstemming op jullie behoeftes en wensen

Afhankelijk van jullie wensen, kiezen we de muziek. We maken voor jullie de openingsdans en repeteren deze samen. Natuurlijk geven jullie zelf aan welke elementen er in de dans terugkomen.

4. 100% persoonlijke aandacht

De communicatie, tips en feedback is persoonlijk en afgestemd op jullie. Tijdens de privélessen krijgen jullie alleen die tips die voor jullie belangrijk zijn. Hierdoor weet je snel waar je sterke en minder sterke punten liggen en weet je waar je aan moet werken om op je openingsdans te shinen. Zo voel je je zelfverzekerd tijdens jullie moment. Je kunt alle individuele vragen stellen tijdens de privéles.

5. Salsa en/of Bachata

We zijn gespecialiseerd in Salsa en Bachata. Maar onze achtergrond is heel divers. Van modern tot Hip Hop. Dus ook de keuze van de dans, is aan jullie. We maken er samen één geheel van. De ervaring leert dat veel koppels kiezen voor een Bachata (remix) nummer, maar alles is mogelijk.

Privélessen openingsdans

De privélessen worden gegeven door Kim en Lennie samen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa en Bachata, maar ook andere dansstijlen, om jullie openingsdans aan te leren. Wij geven les per uur. Je kunt ook meerdere uren achter elkaar boeken, om zo optimaal en intensief aan de slag te gaan.

 

Wij verwelkomen je graag op onze sfeervolle privé-locatie in ons cosy dansplekje, naast ons huis. Wij werken daar met jullie, top-secret, aan de openingsdans. Wij geven privéles op doordeweekse dagen, zowel overdag als ‘s avonds en ook in het weekend.

 

Wij adviseren om minimaal 3 à 4 maanden vóór jullie bruiloft te starten. Zo hebben jullie tussen de ene en de andere les voldoende tijd om thuis te oefenen. De laatste les plannen we wat dichter op jullie trouwdag, zodat het nog vers in jullie geheugen zit, als de grote dag aanbreekt. Wij adviseren te kiezen voor minimaal 5 lessen.

 

Connectie

Als je danst…
voel je de oprechte
CONNECTIE met de ander

Passie

Als je danst…
vergeet je even alles
en beleef je de
PASSIEvolle vrijheid

Genieten

Als je danst…
GENIET je van het
ritme van de muziek
en de beweging

Gezond

Als je danst…
is het ook nog eens
GEZOND voor je
lichaam

Download nu onze GRATIS  inspiratie-brochure

met veel tips en informatie

Document

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Openingsdans Koen en Lisanne

Britt & Yannick

“De openingsdans was iets wat voor mij als bruid een echte must was, echter keek mijn toen nog verloofde hier best tegen op. Hij gaf aan “als we het doen, moeten we het wel goed doen”, daarom kwam hij… Lees meer

Openingsdans Liesbeth en Chris

Liesbet & Chris

“We wilden van ons huwelijk iets heel bijzonders maken. Daarom wilden we graag onze connectie ook tonen in een openingsdans op onze dag. Na lang zoeken kwamen we uiteindelijk terecht bij Kim en Lennie… Lees meer

Openingsdans Amy en Maurice

Myrthe & Stefan

“Het was zó leuk om bij Passion2Dance privélessen te mogen volgen voor onze openingsdans. Met knikkende knieën en enigszins stijve heupjes kwamen wij bij onze allereerste proefles aan.  …. Lees meer

Onze trouwpakketten

Veelgestelde vragen

Ik ben super enthousiast over deze unieke kans, maar mijn partner nog niet…

Het is belangrijk dat jullie er allebei voor open staan om deze uitdaging aan te gaan. We begrijpen dat het voor allebei spannend is. Maar hopelijk helpt het je partner als hij/zij ons verhaal leest. Stuur daarom vooral deze informatie door.

Mijn partner vindt het best spannend om te starten. Hebben anderen dat ook?

Alle koppels die voor het allereerst bij ons over de drempel komen, vinden het állemaal spannend. Maar na de eerste les voelt het al heel anders. Dus nee, jullie zijn zéker niet de enigen.

Hoeveel lessen hebben we nodig voor onze openingsdans?

Dit is afhankelijk van jullie wensen. Met een niet al te ingewikkelde openingsdans kom je al een heel eind met 5 lessen. Wil je het wat rustiger opbouwen, kies dan voor 8 lessen.

Hoe ver van tevoren moeten we beginnen?

Wij adviseren om minimaal 3 à 4 maanden vóór jullie bruiloft te starten. Zo hebben jullie tussen de ene en de andere les voldoende tijd om thuis te oefenen. De laatste les plannen we wat dichter op jullie trouwdag, zodat het nog vers in jullie geheugen zit, als de grote dag aanbreekt. Wij adviseren te kiezen voor minimaal 5 lessen.

Hebben jullie inspiratie voor ons voor een openingsnummer?

Jazeker, luister eens naar onze inspiratielijst op Spotify. Hier vind je verschillende nummers die andere koppels gebruikt hebben.

Wij willen graag een workshop boeken voor onze bruiloft. Is dit mogelijk?

Willen jullie niet alleen op de dansvloer staan? Met een workshop op jullie bruiloft worden al jullie gasten op de dansvloer gevraagd om gezamenlijk een dans te leren. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan jullie bruiloft een dansles te nemen met familie en/of vrienden, op locatie of in onze danszaal in Best.

Kunnen we ook meedoen aan de groepslessen?

Dé manier om meer ervaring op te doen op de dansvloer en met meer zelfvertrouwen jullie openingsdans te dansen. Ideaal om, samen een aantal maanden groepsles te volgen. Met een aantal aanvullende privélessen zetten we de puntjes op de i.

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.