Openingsdans Bruiloft / Wedding DanceGa je binnenkort trouwen?
Wil je op de mooiste dag van je leven een spetterende indruk achterlaten tijdens de openingsdans?
Wil je graag een Salsa/Bachata openingsdans aanleren, maar liever niet in groepsverband?
Dans je liever overdag i.p.v. tijdens de groepslessen ’s avonds?

Dan zijn privélessen voor een openingsdans ideaal voor jullie!

 

Een spetterende openingsdans op je bruiloft

Speciaal voor aankomende bruidsparen, maken wij voor jullie de openingsdans en repeteren we deze samen met jullie. Ons doel is om je zelfverzekerd te laten dansen op je bruiloft, door je dansbewegingen te leren die haalbaar en leuk zijn. Leren dansen met de liefde van je leven, is een leuke en romantische manier om samen tijd door te brengen. De eerste danservaring als pasgetrouwd echtpaar, zal één van de meest magische momenten op je bruiloft zijn.

 

Unieke dans op jouw favoriete muziek

Wij ontwikkelen voor jullie een openingsdans, zoals jullie het graag zien. Of het nu vol show zit, een romantische opbouw heeft of dat jullie je gasten erbij willen betrekken, alles kan. We gebruiken de muziek die voor jullie veel betekenis heeft.

 

5 bijzondere redenen om een openingsdans te doen:

Tijdens de privéles laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Omdat je 100% persoonlijke aandacht krijgt en geeft, zorgt dit ervoor dat je veel meer focus hebt en samen geniet van quality time samen.

Ook zonder danservaring, zorgen wij ervoor dat jullie shinen op de dansvloer tijdens de openingsdans.

Afhankelijk van jullie wensen, kiezen we de muziek. We maken voor jullie de openingsdans en repeteren deze samen. Natuurlijk geven jullie zelf aan welke elementen er in de dans terugkomen.

De communicatie, tips en feedback is persoonlijk en afgestemd op jullie. Tijdens de privélessen krijgen jullie alleen die tips die voor jullie belangrijk zijn. Hierdoor weet je snel waar je sterke en minder sterke punten liggen en weet je waar je aan moet werken om op je openingsdans te shinen. Zo voel je je zelfverzekerd tijdens jullie moment. Je kunt alle individuele vragen stellen tijdens de privéles.

We zijn gespecialiseerd in Salsa en Bachata. Maar onze achtergrond is heel divers. Van modern tot Hip Hop. Dus ook de keuze van de dans, is aan jullie. We maken er samen één geheel van.Privélessen openingsdans

De privélessen worden gegeven door Kim en Lennie samen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa en Bachata, maar ook andere dansstijlen, om jullie openingsdans aan te leren. Wij geven les per uur. Je kunt meerdere uren achter elkaar boeken, om zo optimaal en intensief aan de slag te gaan.

 

Wij verwelkomen je graag op onze sfeervolle privé-locatie in ons cosy dansplekje, naast ons huis. Wij werken daar met jullie, top-secret, aan de openingsdans. Ook kunnen we afspreken op een locatie naar keuze (meerprijs). Wij geven privéles op doordeweekse dagen, zowel overdag als ‘s avonds en ook in het weekend.

 

Wij adviseren om maximaal 2 maanden voor jullie bruiloft te starten, zodat het nog vers in jullie geheugen zit, als de grote dag aanbreekt.

 

 

Tarieven openingsdans

Les met 2 personen + 2 docenten, 1 les = 1 uur

  • Strippenkaart voor 3 privélessen (minimum) : € 300
  • Strippenkaart voor 5 privélessen : € 450
  • Strippenkaart voor 10 privélessen : € 850
  • Bewerken muziekmix : € 75

Andere vormen in overleg. Tarieven zijn incl. btw, op onze mooie privé-locatie in Best, incl. drankje.
Het aantal lessen is afhankelijk van jullie specifieke wensen. De meeste koppels boeken 5 lessen. Datum en tijd in overleg. De strippenkaarten zijn een half jaar geldig.

Je kunt zelf de momenten kiezen die jij prettig vindt. Een uur of meerdere uren achter elkaar. Alles is mogelijk. Afgestemd op jullie wensen en behoeftes.

Andere opties

 

Groepsles
Dé manier om meer ervaring op te doen op de dansvloer en met meer zelfvertrouwen jullie openingsdans te dansen. Een ideale manier om, vóórdat de privélessen starten, samen een aantal maanden groepsles te volgen. Met een aantal aanvullende privélessen kunnen de puntjes op de i worden gezet.

 

Workshop
Willen jullie niet alleen op de dansvloer staan? Met een workshop op jullie bruiloft worden al jullie gasten op de dansvloer gevraagd om gezamenlijk een dans te leren. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan jullie bruiloft een dansles te nemen met familie en/of vrienden, op locatie of in onze danszaal in Best.

 

Heb je nog vragen? Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Aarzel niet en word nu lid!

Abonnement

Bij Passion2Dance heb je keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je ervoor kiezen om één les in de week te volgen, twee lessen, of geniet van een onbeperkt abonnement. Je kunt dan zoveel lessen als jij wilt volgen. De abonnementen die je hier ziet, zijn op basis van een periode van 12 maanden. Deze abonnementen kun je ook afnemen op basis van 3 of 6 maanden.

1 les per week*

35 per maand

2 lessen per week*

55 per maand

Onbeperkt*

65 per maand

Strippenkaart

165 10 lessen

* Prijzen zijn op basis van een
abonnement van 12 maanden.

* Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15.

* Een proefles kost €7,50. Als je een abonnement afsluit, verrekenen we dit.

 

100% Tevredenheidsgarantie


Passion2Dance is een latin dansschool voor leuke, leergierige dansers die willen genieten van de passie, de muziek en de connectie met de ander. Om even alles om je heen te vergeten, geven wij je wekelijks gezellige lessen, leer je andere mensen kennen en raak jij vast, net als wij, verslaafd aan de prachtige dansen Salsa en Bachata. We gaan voor happy mensen om ons heen. Omdat onze zienswijze is, dat het belangrijk is je hart te volgen en te genieten van de dingen in het leven waar jij je passie kunt uiten. Die beleving is onbetaalbaar! Ben je desondanks na een maandabonnement ontevreden over je ervaringen, dan krijg je je gehele eerste maandinvestering terug.

Follow Your Passion, Enjoy the Journey

Als ik dans…

"Als ik dans, dan maak ik mijn hoofd leeg!!"


Monique van Dorst-Tops
Danser

 

Als ik dans…

"Dansen = voelen!"


Ellen van Hooijdonk
Danser