Openingsdans Bruiloft / Wedding Dance

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Stuur ons hier je bericht.Ga je binnenkort trouwen?

Wil je op de mooiste dag van je leven een spetterende indruk achterlaten tijdens de openingsdans?
Wil je graag een Salsa/Bachata openingsdans aanleren, maar liever niet in groepsverband?
Dans je liever overdag i.p.v. tijdens de groepslessen ’s avonds?

Dan zijn privélessen voor een openingsdans ideaal voor jullie!

 

Een spetterende openingsdans op je bruiloft

Speciaal voor aankomende bruidsparen, maken wij voor jullie de openingsdans en repeteren we deze samen met jullie. Ons doel is om je zelfverzekerd te laten dansen op je bruiloft, door je dansbewegingen te leren die haalbaar en leuk zijn. Leren dansen met de liefde van je leven, is een leuke en romantische manier om samen tijd door te brengen. De eerste danservaring als pasgetrouwd echtpaar, zal één van de meest magische momenten op je bruiloft zijn.

 

Unieke dans op jouw favoriete muziek

Wij ontwikkelen voor jullie een openingsdans, zoals jullie het graag zien. Of het nu vol show zit, een romantische opbouw heeft of dat jullie je gasten erbij willen betrekken, alles kan. We gebruiken de muziek die voor jullie veel betekenis heeft.

 

5 bijzondere redenen om een openingsdans te doen:Privélessen openingsdans

De privélessen worden gegeven door Kim en Lennie samen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en kennis op gebied van Salsa en Bachata, maar ook andere dansstijlen, om jullie openingsdans aan te leren. Wij geven les per uur. Je kunt meerdere uren achter elkaar boeken, om zo optimaal en intensief aan de slag te gaan.

 

Wij verwelkomen je graag op onze sfeervolle privé-locatie in ons cosy dansplekje, naast ons huis. Wij werken daar met jullie, top-secret, aan de openingsdans. Ook kunnen we afspreken op een locatie naar keuze (meerprijs). Wij geven privéles op doordeweekse dagen, zowel overdag als ‘s avonds en ook in het weekend.

 

Wij adviseren om maximaal 2 maanden voor jullie bruiloft te starten, zodat het nog vers in jullie geheugen zit, als de grote dag aanbreekt.

 

 


Tarieven openingsdans

2 docenten, 1 les = 1 uur

  • Strippenkaart voor 3 privélessen (minimum) : € 360
  • Strippenkaart voor 5 privélessen : € 550
  • Strippenkaart voor 10 privélessen : € 1050
  • Bewerken muziekmix : € 120

Andere vormen in overleg. Tarieven zijn incl. btw, op onze mooie privé-locatie in Best, incl. drankje.
Het aantal lessen is afhankelijk van jullie specifieke wensen. De meeste koppels boeken 5 lessen. Datum en tijd in overleg. De strippenkaarten zijn een half jaar geldig.

Je kunt zelf de momenten kiezen die jij prettig vindt. Een uur of meerdere uren achter elkaar. Alles is mogelijk. Afgestemd op jullie wensen en behoeftes.

Andere opties

 

Groepsles
Dé manier om meer ervaring op te doen op de dansvloer en met meer zelfvertrouwen jullie openingsdans te dansen. Een ideale manier om, vóórdat de privélessen starten, samen een aantal maanden groepsles te volgen. Met een aantal aanvullende privélessen kunnen de puntjes op de i worden gezet.

 

Workshop
Willen jullie niet alleen op de dansvloer staan? Met een workshop op jullie bruiloft worden al jullie gasten op de dansvloer gevraagd om gezamenlijk een dans te leren. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan jullie bruiloft een dansles te nemen met familie en/of vrienden, op locatie of in onze danszaal in Best.

 

 

Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Stuur ons hier je bericht.

Aanvraagformulier Wedding Dance / Openingsdans

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.