Willen jullie ook meedoen met een proefles Bachata?!

Súper tof dat jullie geïnteresseerd zijn mee te doen aan onze proefles Bachata!*

 

Bachata is van oorsprong een Dominicaanse partnerdans, dat net als Salsa, inmiddels ook wordt gedanst over de gehele wereld. Er zijn geen strakke regels. In zijn algemeenheid varieert de dansstijl tussen snelle Bachata die los (met alleen de handen vast) gedanst worden, en romantische Bachata die dichter tegen elkaar aan worden gedanst, met meer fysiek contact. De flow, voetenwerk, maar vooral de connectie met elkaar is leidend.

 

• Kom erachter of deze prachtige dansstijl Bachata iets voor jullie is;
• Voel de connectie met de ander;
• Vergeet even alles om je heen en beleef de passievolle vrijheid;
• Geniet van het ritme van de muziek en de beweging;
• Leer nieuwe mensen kennen;
• Ben gezond bezig, zonder dat je het door hebt.

De proefles Bachata voor starters is op woensdag 10 mei a.s. om 20:00. 

Schrijf je snel in, want er kunnen nl. maximaal 20 danskoppels meedoen per proefles.

 

*Je kunt alleen deelnemen aan een proefles met een (dans)partner. De kosten zijn €15,00 per koppel.

*Hebben jullie al Bachata danservaring en wil je meedoen met één van onze bestaande groepen? Stuur dan een mail naar info@passion2dance.nl of een WhatsApp naar (06 25156152). Dan kijken wij waar jullie het beste kunnen instromen.

Document

Inschrijving met partner

Inschrijfformulier proefles met partner

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Gegevens Leider

Gegevens Volger

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

Waar kun je onze danslessen volgen?De danslessen vinden plaats bij buurthuis Kadans in Best, vlakbij Eindhoven.

 

Op deze bijzondere plek middenin Best, vlakbij de snelwegen naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, vinden veel verschillende activiteiten plaats. Een prima locatie om onze Bachata en Cubaanse Salsa lessen te geven. Een mooie, grote en sfeervolle zaal staat op ons te wachten. Verder zijn er voldoende ventilatiemogelijkheden. Ook is er een prima geluidsinstallatie en lekker veel ruimte. Daardoor kunnen we genieten van dansen, muziek, de connectie met elkaar en ontspanning. Bovendien is dansen ook nog goed voor de gezondheid. Let's dance!

 

Nadat de dansles is afgelopen kun je nog een drankje drinken aan de bar.

Buurthuis Kadans Best Sint Jozefstraat 1, 5684 TS Best, vlakbij Eindhoven

 

 

 

Buenos días,

Wij zijn Kim & Lennie, de oprichters van Passion2Dance. Onze missie is om jou even alles te laten vergeten en te genieten van muziek, dans en de connectie met je partner.

In Best geven wij Bachata en Salsa danslessen, openingsdansen voor bruiloften en privélessen, speciaal voor koppels.

Wij worden vooral geprikkeld door de liefdeskoppels die bij ons hun liefde voor elkaar durven te uiten. Dit raakt ons enorm en dáár doen we het voor.

Wij leren jullie te genieten van de connectie met elkaar. Door je partner te leiden of de ander te volgen, zul je merken dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar!

En oh ja, dansen is ook nog eens hartstikke gezond voor je lijf. Daar hoef je niet eens meer bij na te denken. Ideaal toch?!

Veelgestelde vragen

Speciale Aanbieding

Maak nu kennis met Bachata tot aan de zomervakantie. Nu 9 weken een kennismakingsaanbod van € 115 p.p

Meer informatie over onze andere abonnementen

Abonnement

Bij Passion2Dance heb je keuze uit verschillende abonnementen. Zo kun je ervoor kiezen om één les in de week te volgen, twee lessen, of geniet van een onbeperkt abonnement. Je kunt dan zoveel lessen als jij wilt volgen. De abonnementen die je hier ziet, zijn op basis van een periode van 12 maanden. Deze abonnementen kun je ook afnemen op basis van 3 of 6 maanden. Na de abonnementsperiode loopt je abonnement door, telkens met één volle kalendermaand.

1 les per week*

40 per maand

2 lessen per week*

60 per maand

Onbeperkt*

70 per maand

Strippenkaart

185 10 lessen

* Prijzen zijn p.p. op basis van een
abonnement van 12 maanden.

* Excl. eenmalige inschrijvingskosten van € 15.

* Een proefles kost €7,50. Als je een abonnement afsluit, verrekenen we dit.

 

100% Tevredenheidsgarantie


Passion2Dance is een latin dansschool voor leuke, leergierige dansers die willen genieten van de passie, de muziek en de connectie met de ander. Om even alles om je heen te vergeten, geven wij je wekelijks gezellige lessen, leer je andere mensen kennen en raak jij vast, net als wij, verslaafd aan de prachtige dansen Salsa en Bachata. We gaan voor happy mensen om ons heen. Omdat onze zienswijze is, dat het belangrijk is je hart te volgen en te genieten van de dingen in het leven waar jij je passie kunt uiten. Die beleving is onbetaalbaar! Ben je desondanks na een maandabonnement ontevreden over je ervaringen, dan krijg je je gehele eerste maandinvestering terug.

Follow Your Passion, Enjoy the Journey